Cambrils obre la convocatòria d'ajuts per despeses bàsiques de la llar

Les sol·licituds es poden presentar entre el 3 i 14 de juny
Cambrils obre la convocatòria d'ajuts per despeses bàsiques de la llar | Cedida.

 

El Departament de Benestar Social i Família de l’Ajuntament de Cambrils obrirà en els pròxims dies la convocatòria de subvencions per contribuir a cobrir despeses bàsiques de la llar. Aquestes ajudes van adreçades a aquelles persones o famílies que es trobin en una situació de dificultat econòmica, vulnerabilitat o exclusió social.

 

Les sol·licituds es podran presentar des de dilluns vinent, 3 de juny, fins al dia 14. Per fer la sol·licitud cal demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils, a través el telèfon 97 79 45 79. Les persones que vulguin sol·licitar l’ajuda és imprescindible que portin els rebuts originals pagats pel banc corresponents a l’any 2019 i que no s’hagin presentat a cap altre ajut de lloguer, crèdit hipotecari o subministraments de llum aigua o gas. La dotació prevista per part de l’Ajuntament de Cambrils és de 44.500 euros.

 

De forma complementària, l’empresa Comaigua, gestora del servei d’aigua municipal, aplicarà als beneficiaris d’aquesta subvenció les ajudes previstes en l’acord com a Fons de Solidaritat per a famílies nombroses o monoparentals, en base amb el conveni signat amb el consistori cambrilenc.

 

En la convocatòria de l’any passat, es van beneficiar d’aquest ajut un total de 415 persones, amb una dotació econòmica màxima individual de 150 euros per persona beneficiària.

 

També et pot interessar