La canviada avinguda de Barcelona de Miami Platja.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp engega una campanya per incentivar el comerç de Miami Platja

La proposta forma part del Pla de Reconstrucció Social i Econòmica del municipi, que vol fer front a la crisi sanitària a nivell local

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa aquest final del mes d'agost una campanya  de dinamització comercial dedicada a Miami Platja. L’objectiu de la proposta és donar a conèixer algunes de les possibilitats d’oci, comerç i restauració d’aquest nucli, que encara són molt desconegudes  per una part de la població del Camp de Tarragona.

Es tracta d'una campanya senzilla, però directa. Convida els veïns d'altres localitats a venir a Miami Platja a fer un gelat, unes tapes, a comprar-se un vestit o a fer un passeig  en bicicleta i descobrir, d'una manera tranquil·la i segura, tota l'oferta  de serveis de l'avinguda de Barcelona i de la  zona marítima. Una oferta comercial i de restauració a tan sols vint-i-cinc minuts de Tarragona, vint de Reus i deu de Cambrils.


Una campanya per a la recuperació social i econòmica al municipi

La campanya  de dinamització és una de les accions recollides al Pla per a la Reconstrucció Social i Econòmica, aprovat per ple el 30 de juny, engegat per fer front a les conseqüències  que ha deixat en l’àmbit local la crisi sanitària de la Covid-19. Així, es vol acompanyar l’empresariat local  en la seva recuperació econòmica a través d’iniciatives, entre la ciutadania i visitants, que permetin promocionar el municipi.

La proposta s'emmarca dins la marca 'Aquí hi ha comerç', que l'Ajuntament de Mont-roig ja ha utilitzat en altres ocasions per dinamitzar  el sector. Les accions promocionals continuaran durant la tardor, amb propostes de dinamització en aquest cas de Mont-roig. El consistori va posar en marxa també ja fa unes setmanes una campanya per incidir en les mesures de conscienciació i prevenció per evitar la propagació  del virus.