Alerten d’un home que es masturba enmig del carrer a Salou

Els fets s'han repetit més d'un cop en aquest punt del municipi de la Costa Daurada
Un home ha estat vist masturbant-se en el camí entre la platja dels Capellans i la platja Llarga de Salou | Google Maps
 

Un home, d’aproximadament entre els 35 i 40 anys, ha estat vist a la zona dels penya-segats, entre la platja dels Capellans i la Llarga de Salou, fent-se tocaments. Així ho han denunciat a les xarxes socials diverses persones que ho han presenciat, i és que no hauria estat només una vegada la que s'hauria vist la mateixa persona per la zona masturbant-se en veure gent. Els testimonis, a les mateixes xarxes socials, també han expressat que van avisar a la policia, però tampoc en van fer gaire cas. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'home que han vist tocant-se el descriuen com un «noi jove, de menys de 40 anys». Pel que fa a la roba, «va vestit d'esport, porta una gorra, una braga per tapar la cara, una jaqueta llarga d'esport i leggins». Uns dels testimonis expliquen que quan el van veure a la punta del Porroig de Salou el van increpar i aquest va sortir corrents. Alguns dels altres trets característics que recorden algunes de les persones que l'han pogut veure són els seus cabells de color castany clar i els ulls de color fosc, una descripció que han verificat diverses persones que s'haurien topat amb ell en aquesta zona. 

 

No és el primer cop que passa a Salou

No és un fet aïllat al municipi de Salou. En fer-se públic aquest succés, la gent ha comentat que s'ha vist a diversa gent masturbant-se en diversos llocs públics.  Alguns apunten que «fa anys» que veuen a gent fent-ho a la zona de Cap Salou, de l'Hotel Playa Park o a la platja de la Pineda als búnquers. Fins i tot, n'haurien vist realitzant-se tocaments a l'autobús públic que va des de Reus a Salou. 

No és el primer cop que veuen a l'home en aquesta zona | Google Maps