Alliberen quatre ocells protegits que havien caigut en una trampa il·legal a Cambrils

La Patrulla Verda de la Policia Local localitza i retira dues xarxes japoneses a la partida de Quetgles
Un dels ocells protegits atrapat a una de les xarxes japoneses. | Policia Local de Cambrils

 

 

La Patrulla Verda de la Policia Local de Cambrils va descobrir el passat dijous, 15 d'agost, dues xarxes japoneses que havien instal·lat en una zona rural de la partida de Quetgles amb l'objectiu d'atrapar ocells. Es tracta d'una tècnica de caça no selectiva que està prohibida per llei. Quatre ocells d'espècies protegides havien quedat enganxats en la xarxa.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents de la Patrulla Verda van poder localitzar i desmuntar les xarxes, així com alliberar els quatre ocells protegits i dues caderneres que estaven en gàbies i que servien com a reclam per atraure els ocells. La Policia Local de Cambrils treballa ara per identificar i denunciar el caçador furtiu responsable d'aquests fets.

 

S'accidenta amb una taxa d'alcohol que quadruplicava la permesa

D'altra banda, la Policia Local de Cambrils ha tingut un cap de setmana intens en matèria de seguretat viària. D'una banda, van denunciar un conductor que va patir un accident amb el seu vehicle dins del terme municipal. Quan van fer-li la prova d'alcoholèmia, els agents van comprovar que l'home conduïa sota els efectes de l'alcohol, amb una taxa d'1,04 mg/l, quatre vegades la permesa (0,25). Una quantitat que ja no es considera falta administrativa, sinó delicte penal.

 

A més, en altres controls de trànsit preventius fets aquest cap de setmana, la Policia Local de Cambrils va sancionar administrativament tres conductors més per donar positiu en les proves d'alcoholèmia.