L'Escola Elisabeth de Salou detecta un altre alumne positiu per Covid a l'ESO

Els seus companys de classe realitzaran la prova PCR i iniciaran la quarantena avui mateix

Un altre positiu en un centre educatiu al Camp de Tarragona. L'escola Elisabeth de Salou ha comunicat un positiu entre els seus alumnes de tercer d'ESO, els seus companys ja han estat convocats per realitzar la prova PCR durant aquest matí de 21 de setembre, segons ha avançat el Diari Més, i després seran enviats a casa per fer el període de quarantena.

Les proves PCR les realitzarà una unitat mòbil, que es desplaçarà fins al mateix centre escolar. Fins al dia d'avui, 17 grups escolars començaran la quarantena aquesta setmana, sense comptar amb el grup del grau mitjà de l’IES Jaume I, que ja ha realitzat la quarantena i s'ha d'incorporar a les aules avui mateix.

Concretament, fins al passat divendres hi havia 11 centres escolars afectats al Camp de Tarragona, que són els de l'Institut Cambrils (1 grup); a l'Escola Pare Manyanet (1), Sant Bernat Calvó (2) i La Salle (1) a Reus; l'Escola Vora Mar (1), l'Institut Jaume I (1) i l'Escola Santa Maria del Mar (1) a Salou; l'Escola Torreforta (1) i la Pau del Clos (1) a Tarragona; la Llar d'Infants Les Vimeteres (2) a Vila-seca; i el Col·legi Claret (1) de Valls.

Pel que fa a les Terres de l'Ebre, la situació sembla que està més controlada i fins divendres de la setmana passada només hi havia un grup confinat, el de l'Escola Remolins a Tortosa.

Les últimes dades recollides plantejaven una situació similar a la resta de regions catalanes, amb 17 grups escolars confinats a la Catalunya Central, 14 al Consorci d'Educació de Barcelona, 14 més a Girona, una desena al Maresme-Vallès Oriental, vuit al Vallès Occidental, vuit més als serveis territorials de Barcelona Comarques, dos a Lleida i dos al Baix Llobregat.

"La llista augmenta: 40 nadons d'una llar d'infants a Vila-seca, confinats" "Confirmat: 2 instituts de Cambrils, afectats per casos positius de Covid-19"