La regidora Ana López, elegida alcaldable del PSC a Cambrils

Durant una assemblea del partit celebrada ahir dimecres, 12 de desembre, López es va mostrar agraïda i convençuda, i va afirmar que «el Cambrils que imaginem serà imparable»
Imatge de l'assemblea del PSC de Cambrils celebrada ahir dimecres, 12 de desembre | PSC Cambrils

 

La regidora de Promoció Econòmica i Participació i portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Cambrils, Ana López, ha estat elegida com a alcaldable del PSC de cara a les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el maig de 2019. López va vèncer en el procés de primàries internes i durant el vespre d’ahir dimecres, 12 de desembre, una assemblea del partit la va proclamar oficialment candidata.

Salvador Illa i Roc Muñoz, presents a l'assemblea

La trobada socialista va comptar amb la presència del secretari d’organització del partit, Salvador Illa, i del primer secretari de la federació del PSC al Camp de Tarragona, Roc Muñoz, així com diversos militants i simpatitzants cambrilencs.

Assumit el repte de l’alcaldia, Ana López va afirmar sentir-se «molt agraïda per la confiança i la generositat que han dipositat els meus companys i companyes en la meva persona. Em sento amb forces renovades per poder liderar aquest projecte tan engrescador que representa, en primer lloc, posar als cambrilencs i cambrilenques en l’epicentre de l’acció política, amb polítiques socials potents», va explicar.

Ana López: «El Cambrils que imaginem serà imparable»

López, en el seu discurs, va afegir que «el socialisme cambrilenc està més cohesionat i més il·lusionat que mai per seguir treballant en benefici del nostre estimat poble. Lluitarem per assolir l’alcaldia, un objectiu plenament possible, perquè sabem que Cambrils mereix més i que nosaltres sabrem impulsar el lideratge necessari per convertir Cambrils en la capital humana i social de les comarques tarragonines. El Cambrils que imaginem serà imparable», apuntava.

En clau electoral i de cara a les eleccions municipals del 2019, la nova alcaldable del PSC a Cambrils va reiterar la seva predisposició al pacte i al diàleg, i va explicar que «tocant de peus a terra, sabem que caldrà pactar. Nosaltres ho farem amb aquells que respectin i ens respectin. És a dir, pactarem amb aquells que vulguin governar per a tots i totes, garantint un espai de convivència amb bona qualitat de vida i cohesió social. Ras i curt, els valors essencials que tots els nostres convilatans mereixen».

Illa augura uns bons resultats per al PSC de Cambrils

Salvador Illa, per la seva part, va lloar la gran tasca feta pels socialistes a Cambrils durant els últims anys, i va destacar la gran capacitat política d’Ana López, convençut que la seva feina i el seu lideratge són un auguri de bons resultats electorals per al PSC Cambrilenc.

"AGENDA: Tots els actes de Nadal a Vila-seca aquest 2018!" "AGENDA: El Nadal arriba a Vila-seca carregat d'actes, propostes i activitats"