EN DIRECTE

Seguiment del 100% a la vaga petroquímica

L'Anita, la gossa perduda a Cambrils d'una parella francesa, ha estat rescatada

Ha estat trobada sana i estalvia sota unes escales d'una casa abandonada | El seu propietari, visiblement emocionat, l'ha rescatat
L'Anita, en el moment que va ser trobada pel seu amo, un turista francés | Facebook Animales Perdidos-Encontrados en Cambrils

 

L'Anita, la gossa perduda d'una parella de turistes francesos finalment, ha estat trobada sana i estalvia. Com informava aquest mitjà a principis de setmanes uns turistes francesos que estaven allotjats al Càmping La Llosa de Cambrils havien perdut la seva gossa, ja que aquesta va fugir espantada per la pirotècnia. La parella estava desesperada per trobar a l'Anita, ja que en pocs dies havien de tornar a França i ho volien fer amb la seva fidel companya.

 

 

 

 

Final feliç per l'Anita, la gossa perduda d'una parella francesa

Ahir, divendres 21 de juny, finalment l'Anita va ser trobada en un moment molt emotiu on el seu propietari la va rescatar visiblement emocionat. El passat dijous, dia 20 de juny els propietaris de l'Anita van organitzar una cerca per la zona del passeig d'Albert per trobar a la gossa. Finalment, l'Anita amb l'ajuda de tots els voluntaris va ser trobada amagada sota unes escales d'una casa abandonada, prop de La Parellada.

 

 

El cartell de cerca que havien penjat en diferents punts els propietaris francesos de l'Anita | Cedida

 

 

Un retrobament molt emotiu

Amb l'arribada de l'estiu i sobretot per Sant Joan també arriben els petards i els animals són qui ho passen pitjor. L'Anita, una gosseta de raça 'border collie' blanca i negra feia dies que estava desapareguda, des del divendres dia 14 de juny.

 

 

 

 

La parella de francesos que estava estiuejant a Cambrils va fer una crida a la ciutadania perquè els ajudessin a trobar a l'Anita, i sembla que la gent es va bolcar aquest fet tan trist ha acabat en final feliç. Ara l'Anita després d'estar tants dies sola, desorientada i espantada ja pot tornar a França, amb els seus propietaris.