Imatge de l'aportació de sorra a la platja de la Pineda

La platja de la Pineda rep una aportació de 200.000 metres cúbics de sorra

L'Autoritat Portuària de Tarragona i Costes aporten 100.000 metres cúbics respectivament

La platja de la Pineda, a Vila-seca, rebrà, de cara a aquest estiu, un total de 200.000 metres cúbics de sorra nova. El passat cap de setmana va començar a rebre l'aportació de 100.000 metres cúbics de sorra que realitza cada any l'Autoritat Portuària de Tarragona, fruit de les obligacions marcades per la Declaració d'Impacte Ambiental. Aquestes tasques de dragat seran completades amb les de la Dirección General de Costas del Estado, que pròximament aportarà 100.000 metres cúbics més de sorra. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'Ajuntament de Vila-seca recorda que fa recentment també es van iniciar els treballs de reparació de l'espigó del Racó, que va quedar malmès a causa del temporal Glòria del passat mes de gener. Aquestes tasques també van a càrrec del Port de Tarragona.

Amb l'aportació de sorra, la reparació de l'espigó i la instal·lació dels nous serveis per part de l'Ajuntament de Vila-seca, la platja de la Pineda gaudirà d'una nova imatge i es comença a preparar per a la nova temporada d'estiu.