Atraquen una sucursal bancària a Mont-roig del Camp

Els fets han passat aquest migdia al municipi del Baix Camp al voltant de les 14 hores
Els atracadors han assaltat una sucursal bancària de Mont-roig del Camp | Google Maps

 

Aquest divendres, 9 de novembre, quatre individus han atracat una sucursal bancària de Mont-roig del Camp, segons han informat Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital. Els fets han passat a un banc de CaixaBank, situat al número 17 de l'avinguda Catalunya del municipi del Baix Camp. Els fets han tingut lloc al voltant de tres quarts de dues del migdia. 

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació arran de les primeres informacions que han rebut i han activat el protocol per poder enxampar els lladres, els quals, han entrat i sortit ràpidament, per fugir del lloc dels fets, els quals han succeït als voltants de les dues del migdia. 

Els Mossos continuen buscant els atracadors de Mont-roig del Camp

Els atracadors, quatre individus, han entrat a l'oficina bancària amb passamuntanyes, sense dur armes a sobre, i han amenaçat els treballadors. Només amb les amenaces i intentant convèncer els treballadors que si els donaven els diners, no hi hauria conseqüències pitjors, han aconseguit endur-se una petita quantitat d'efectiu, el qual disposava l'oficina en aquell moment. Durant l'atracament, un dels treballadors ha sigut agredit per un atracador, però es tracta, afortunadament, d'una lesió lleu, només una contusió. 

Quan l'alarma del banc ha saltat, els atracadors han fugit amb un vehicle, abans que Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local poguessin desplaçar-se fins al lloc dels fets. El cotxe amb el qual van fugir els atracadors, un Seat León amb una matrícula més aviat antiga, també podria ser robat, probablement en les 24 hores anteriors a l'atracament a l'oficina de CaixaBank de Mont-roig del Camp. 

De moment, aquest dissabte, 10 de novembre, l'endemà de l'atracament, els Mossos d'Esquadra continuen buscant els quatre individus que van atracar l'oficina bancària a Mont-roig del Camp. Tot i que es coneix el model i la matrícula del cotxe que els atracadors van utilitzar per fugir, com que el vehicle era robat, és probable que els individus l'abandonin en algun lloc per no deixar més pistes. 

"Surten per la finestra del cotxe en ser arrossegats per l'aigua d'una riera a Cambrils" "TRÀGIC: Moren quatre veïnes de Cambrils en un accident de trànsit al Marroc"