GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els autobusos urbans de Cambrils inicien el servei de la temporada d'estiu

El transport públic urbà de Cambrils modificarà els seus horaris i recorreguts per adaptar-los a la temporada d'estiu entre el 22 de juny i el 10 de setembre
El dia 22 s'inaugura el nou recorregut i el nou horari d'estiu dels autobusos urbans de Cambrils | TarragonaDiari.cat
 

 

Aquest dissabte dia 22 de juny, els autobusos de transport públic urbà del municipi de Cambrils modificaran els seus horaris i recorreguts fins al pròxim 10 de setembre, que tornaran a realitzar els recorreguts en l'horari de la temporada anterior. Les línies L1 i L2 són les que estaran operatives de dilluns a dissabte i connectaran el nucli antic amb el port, i el centre amb els barris de Llevant i Ponent.

 

Així doncs, la línia L1 iniciarà el seu recorregut a les 7.10 hores fins a les 20.52 hores del vespre. La línia L2 variarà parcialment el seu recorregut, per tal d'adaptar-se a la demanda d'aquest període i estarà operatiu des de les 7.35 hores fins a les 20.27 hores. El servei realitzarà tres pauses fixes al dia

 

L'ús del transport públic entre els habitants cada vegada és més popular

Any rere any, més persones han optat per desplaçar-se amb aquest mètode del transport. Al llarg dels anys, les dades demostren que la demanda del servei de bus urbà en temporada d'estiu ha anat augmentant cada vegada més. D'aquesta manera, podem comprovar com, durant l'any 2013 hi va haver un total de 7.107 passatgers que van optar per desplaçar-se amb transport públic. Aquesta xifra ha anat augmentant fins a arribar a les dades de l'any passat que mostren que un total de 25.080 persones van desplaçar-se amb aquest model de transport. 

 

Els horaris complets amb els corresponents recorreguts es poden consultar i descarregar en el següent enllaç. També es podran demanar els horaris en els punts habituals, a l'Ajuntament de Cambrils i en altres equipaments municipals, al Patronat de Turisme, a les parades urbanes i dins dels mateixos autobusos. D'altra banda, des de l'Ajuntament recorden que els residents del municipi podran fer ús de la targeta T-BUS, una targeta que permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d'any. Aquesta targeta es pot obtenir a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) i té un cost de 10 euros a l'any.