Imatge dels Buhos a la gala dels Premis Enderrock 2021

Els calafellencs Buhos, plat fort de la Festa de Sant Pere de l'Hospitalet de l'Infant

Les entrades pel concert del 27 de juny es posen demà a la venda

Els calafellencs Buhos actuaran el pròxim 27 de juny, a les 21.30 hores, a l’Hospitalet de l’Infant, en el marc de la Festa de Sant Pere. El concert se celebrarà al camp de futbol de l'Escola Mestral, escenari en què el grup oferirà l’espectacle 'Teràpia col·lectiva', una obra musical inèdita que inclou, entre altres, la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l’humor.

En l'actuació, organitzada per la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant i la Comissió de Festes, la banda calafellenca presentarà els seus esperats nou temes, juntament amb els seus grans èxits, que faran un salt endavant sota la direcció i el mestratge d'Albert Pla.

Abans de l'actuació de Buhos, serà el torn dels Lobster Tribe, un grup format per sis amics de diferents punts del Camp de Tarragona i la Costa Daurada que actuarà com a teloner. Aquesta banda de música festiva i d’arrel presentarà 'Embale', el seu primer disc.

La venda d'entrades, a partir del 9 de juny

Tots aquells que vulguin assistir al concert podran comprar les entrades a partir de demà, 9 de juny, a l’Oficina de Turisme, situada al carrer Estació del municipi. El preu de les entrades serà de 7 euros, amb un descompte per als que les adquireixin entre el 9 i el 16 de juny.

Així mateix, les entrades també es podran comprar per internet, a partir del 14 de juny, a través de la pàgina web www.culturaalabast.cat, igualment per 7 euros. El preu a taquilla, en canvi, serà de 10 euros.

En aquest sentit, des de l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant han informat que per comprar les localitats, serà imprescindible aportar les dades personals i de contacte de cadascuna de les persones que assistiran al concert, ja que les entrades seran personals i intransferibles.