Els veïns de Cambrils podran viatjar il·limitadament amb bus per 10 euros

A partir de l'1 de desembre es podrà sol·licitar o renovar la T-BUS
Els cambrilencs podran sol·licitar o renovar la T-Bus pel 2020 | Ajuntament de Cambrils

Els cambrilencs i cambrilenques s'han d'apuntar la data de l'1 de desembre per sol·licitar o renovar la T-BUS 2020. Els usuaris de les dues línies d'autobús urbà poden renovar-la o donar-se d'alta per a l'any vinent pagant només 10 euros per les despeses de tramitació. Així mateix, per renovar-la s'haurà de fer a l'OAC o per internet al web www.aparcam.cat.

Totes les persones empadronades a Cambrils podran sol·licitar la targeta, que és personal i intransferible, amb la qual podran realitzar viatges il·limitats amb les línies de transport urbà; l'L1, que va del centre urbà a fins a les urbanitzacions de Llevant; i l'L2 que va del centre fins a les urbanitzacions de Ponent durant el 2020.

Les targetes T-BUS +65 de les persones usuàries que ja les tinguin es renovaran automàticament. Les persones que compleixin 65 anys durant el 2020 podran passar per l'OAC o APARCAM i demanar la targeta gratuïta, una vegada hagin complert els anys. 

Durant l'any 2019, en total, 1.752 persones han gaudit dels avantatges de la targeta T-BUS. L'objectiu és fomentar l'ús de l'autobús per disminuir el nombre de vehicles i les consegüents congestions de trànsit, problemes d'aparcament i contaminació, millorar la seguretat a la xarxa viària, la mobilitat i la connexió entre el centre i els barris. 

Com donar-se d'alta o renovar la targeta T-BUS de Cambrils

Per fer més fàcil donar-se d'alta o renovar la targeta T-BUS, s'ha realitzat un vídeo amb el procediment per fer-ho. Així mateix, es pot anar presencialment a l'OAC o la pàgina web d'APARCAM.

"🛍❗Busquen lloc i dia per implantar un nou mercadet a Cambrils" "🚧 ATENCIÓ: Reforcen la sortida de l'A-7 de Cambrils afectada pels aiguats"