Imatge del Pessebre dels Estels de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant cancel·la el Pessebre dels Estels

L'organització assegura no poder garantir la seguretat dels assistents i del personal figurant

La 23a edició del Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, no es podrà celebrar a causa de la pandèmia. L'organització de l'acte ha decidit suspendre el pessebre vivent, que s'havia de celebrar els dies 19, 20, 26 i 27 de desembre; a causa de la situació epidemiològica actual.

Es tracta d'una decisió en la línia de la majoria de pessebres vivents d'arreu de Catalunya, que també han quedat suspesos, al·legant que es tracta d'una situació en què organitzar aquest tipus d'actes nadalencs resulta difícil, complint amb les mesures de seguretat i higiene pertinents.

L’Associació Masia de Castelló ha decidit cancel·lar el pessebre vivent per la impossibilitat de garantir la seguretat tant dels assistents com dels figurants i personal de l'organització. Atenint-se a les mesures recollides al PROCICAT que limiten l'espai, aforament i distància de seguretat, és impossible realitzat un acte com aquest, segons apunten des del consistori.

Malgrat tot, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'infant, patrocinador de l'acte, apunten que «el món digital obre moltes oportunitats per mostrar el nostre Pessebre dels Estels» i que, per tant «Seguiu l’Associació Masia de Castelló a les xarxes i ben aviat tindreu alguna sorpresa».


Comentaris