Les millors imatges del Cós Blanc 2020 a Salou!

Cancel·len el Cós Blanc 2021 de Salou

La situació de la pandèmia no permet situacions amb aglomeracions de gent

La pandèmia del coronavirus continua deixant actes a l'estacada, sobretot aquells que provoquen grans aglomeracions. Aquest dimarts, 15 de desembre, s'ha confirmat que un dels esdeveniments més emblemàtics del Camp de Tarragona durant la festivitat de carnaval  no es durà a terme.

El Cós Blanc de Salou 2021 no sortirà al carrer i, amb ell, milers de tones de confeti, les comparses que porten la disbauxa pels carrers del municipi de la Costa Daurada amb centenars de persones que gaudeixen de la diada, s'ha hagut de cancel·lar  per l'emergència sanitària, tal com avança La República Checa.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A principis d'octubre, ja s'havia obert el debat entre l'Ajuntament de Salou i les colles que surten al Cós Blanc, però només havien assistit la meitat de les colles i no hi havia unanimitat sobre la qüestió. Dos mesos després d'aquesta reunió, finalment s'ha decidit suspendre el gran esdeveniment durant el carnaval a Salou, que coincideix amb la festa major del municipi.

A poc a poc van caient els actes de carnaval a Tarragona

L'últim ha estat el Cós Blanc de Salou, però no ha estat el primer. Diversos municipis del Camp de Tarragona ja havien fet el pas de suspendre els actes de carnaval a causa de la pandèmia de la Covid-19. Molts d'ells, fins i tot, ja estan buscant solucions  per no perdre del tot el carnaval.

En aquest sentit, alguns dels municipis que han cancel·lat els seus actes de carnaval n'hi ha a la comarca del Tarragonès a TarragonaTorredembarra i Roda de Berà; al Baix Camp a Reus; a la Conca de Barberà a Montblanc; i al Baix Penedès a Cunit, el Vendrell, i Calafell. Depenent l'evolució de la pandèmia, a poc a poc ho aniran confirmant la resta de municipis que actualment encara no ho han fet, però tot indica una resolució final on s'acabin suspenent tots els actes de carnaval i buscant alternatives.