'Casa Macarrilla 1966' guanya el concurs del primer Vermuting Cambrils

Organitzat per Vermuts Miró, el concurs va comptar amb la participació de nou restaurants del municipi
'Casa Macarrilla 1966' guanya la primera edició del Vermuting Cambrils | Ajuntament de Cambrils

 

 

El restaurant cambrilenc 'Casa Macarrilla 1966', ha estat escollit el guanyador del concurs de la primera edició del Vermuting Cambrils; una iniciativa del Patronat de Turisme patrocinada per Vermuts Miró que es va celebrar del 18 de maig al 3 de juny de l'any passat, i que ha atorgat un xec de 1.000 euros al xef del restaurant.

 

27 establiments van participar de les jornades gastronòmiques, mentre que nou restaurants van ser partíceps d'aquest concurs, que tenia per objectiu aconseguir més likes que els seus competidors a la xarxa social d'Instagram, amb una recepta que inclogués vermut Miró.

 

D'aquesta manera, el xef de 'Casa Macarrilla 1966' va ser el més votat, amb un total de 4.295 likes, seguit de molt aprop dels xefs Rubén Campos amb 4.293 likes, i Joan Llaberia, amb 4.221; en un concurs en què van participar els restaurants Antica Roma, Barabar, el Club Nàutic, Duomo, El Pòsit, Lekeitio, Original Experiències Gastronòmiques, Xiringuito Mar, i el guanyador, Casa Macarrilla 1966.

 

'Casa Macarrilla 1966' guanya el concurs del primer Vermuting Cambrils | Ajuntament de Cambrils

 

Posar en valor la gastronomia cambrilenca

Més enllà de la recompensa econòmica i el reconeixement per al guanyador, aquestes jornades estan incloses dins les deu campanyes del calendari gastronòmic de Cambrils, que segueix la línia de sumar esforços  entre sector públic i privat per incrementar visites i estades  fora de temporada i posar en valor la gastronomia cambrilenca els productes del territori i de quilòmetre 0.

 

Tot plegat un Vermuting Cambrils que va comptar amb una molt bona acollida, tan pel que fa a participants, com pel que fa als milers d'usuaris que van votar la proposta que van trobar més atractiva; i que de ben segur tindrà una segona edició de, com a mínim, la mateixa categoria.

 

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!