A Merca Eurasia trobareu articles i idees per ser els millors amfitrions o convidats d'aquest Halloween

El poble abandonat de Castelló es convertirà en el 'Casterrorífic' per Halloween

Es faran dues representacions diferents, una per adults i l'altra pels més petits, del 31 d'octubre al 3 de novembre

El poble de Castelló, al terme municipal de l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs, va quedar deshabitat a meitats del segle XX i, actualment, s'està reconstruint. És per aquest motiu que l'Associació Masia de Castelló ha aprofitat la festivitat de Halloween per organitzar la segona edició del 'Casterrorífic', un espectacle per passar por i reviure el passat del poble de Castelló. La iniciativa compta amb el suport i la col·laboració de Lo Tossalet i amb el patrocini de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Una representació per adults i l'altra pels més petits

En concret, es faran dues representacions  adaptades a un públic adult i a un públic infantil. El  'Casterrorífic per a adults'  serà per a persones  a partir dels 12 anys i s'oferirà del 31 d'octubre al 2 de novembre, de 19.30 hores a 22.00 hores. Pel que fa a la sessió pels petits de la casa,  'El petit Casterrorífic', serà el 3 de novembre de les 11.00 hores a les 14.00 hores. En aquesta sessió podran assistir els infants de qualsevol edat, sempre que ho facin acompanyats d'un adult. 

Els participants podran veure un total de  16 escenes, representades per una setantena de voluntaris, que interpretaran el paper de diversos avantpassats que tornen a Castelló, com leprosos, parteres, llenyataires, enterradors, forjadors, etc. També hi haurà música ambiental i efectes especials. Les visites es realitzaran en grups dividits que aniran acompanyats d'un guia. La durada del recorregut és d'uns 30 minuts aproximadament. 

Ja podeu aconseguir les vostres entrades per internet

Podeu aconseguir les vostres entrades a través d'aquest enllaç. També podreu trobar-les a la taquilla de Castelló  els mateixos dies de les representacions fins 30 minuts abans de començar (a partir de les 19 h, en el cas del Casterrorífic per a adults; i a partir de les 10.30 h, en el cas del Petit Casterrorífic).

El preu de les entrades al Casterrorífic  és de 10 euros per persona i inclou un berenar calent. El preu de les entrades al  Petit Casterrorífic  és de 6 euros i per als menors de 4 anys l'entrada serà gratuïta