Els Reis d'Orient a Vila-seca

Màgia des dels balcons: Els Reis d'Orient es passejaran en cotxe d'època pels carrers de Vila-seca

La cavalcada, que començarà a les 16.30 hores, es podrà seguir des de casa i, posteriorment, en directe per TAC12 TV

Ja s’apropa la nit més esperada. Avui, a partir de les 16.30 hores, ses majestats els Reis d’Orient arribaran per fi al municipi de Vila-seca. Enguany, Melcior, Gaspar i Baltasar es passejaran pels carrers de la vila en cotxes d’època i els nens i nenes els podran saludar des de les finestres i balcons de casa seva. Segons apunta la comitiva reial, els horaris per a poder veure els Reis seran els següents: entre les 16.30 i les 17.15 hores passaran pel barri Miramar-Les Illes; des de les 17.15 i fins a les 17.45 hores saludaran els infants del barri de la Formiga i, finalment, seran al barri del Colomí i al Centre Històric, zones que recorreran entre les 17.45 i les 18.30 hores.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Totes aquelles persones que no disposin de finestres o balcons podran baixar al carrer, això sí, sempre que es respectin les mesures de seguretat derivades de la pandèmia de la Covid-19. A més, també hi haurà habilitats diferents espais on podran situar-se les famílies que visquin en carrers on no passi la Cavalcada, com ara el carrer del Doctor Gibert (els veïns podran ubicar-se al carrer del Requet de Fèlix), el passeig Ciutat de Melbourne (ubicació dels veïns a la Via Màxima), el carreró de Jaume Balmes (els veïns es podran situar al carrer de Jaume Balmes), el carrer de Riudoms (ubicació dels veïns a la plaça de l’Església) i el carrer de la Feredat (els veïns podran veure ses majestats des del carrer de l’Estadi).

La salutació reial, per TAC12 TV

En arribar al Castell, els nens i nenes de Vila-seca podran veure la salutació reial pel canal de televisió TAC12, que retransmetrà l’esdeveniment en directe a partir de les 18.30 hores, així com el lliurament de les claus de la ciutat i l’espectacle audiovisual. A continuació, els Reis d’Orient, guiats pels fanalets penjats als balcons de les llars vila-secanes, recorreran els carrers perquè els més petits estirin la corda i puguin rebre els regals. Així mateix, en cas de no disposar de balcó, els obsequis seran lliurats a les portes dels domicilis i, evidentment, serà obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància social i rentar-se molt bé les mans, abans i després de l’entrega.

Per la seva part, la Nit de Reis a la Pineda se celebrarà a partir de les 19.00 hores i, a la Plana, començarà a les 20.00 hores. Cal recordar que tots els detalls del recorregut i les mesures de seguretat, entre d’altres informacions d’interès, es poden consultar a l’app mòbil ‘Reis Vila-seca’.