Cs de Cambrils denuncia la contractació d'un segon directiu a l'empresa municipal Aparcam

El grup taronja denuncia que el consistori incrementarà en més de 20.000 euros el cost de personal d'alta direcció
Imatge de les oficines d'Aparcam a Cambrils. | cambrils.cat

 

Polèmica a l'Ajuntament de Cambrils després que el consistori anunciés canvis en la gerència de les empreses municipals Aparcam i Ingesol. El consistori vol contractar una persona com a nou gerent de l'empresa municipal Aparcam, encarregada de gestionar la mobilitat de Cambrils, des del transport públic fins als aparcaments. L'actual gerent d'Aparcam és Nicolau Mateu, des que va assumir el càrrec el mes de maig del 2014. Mateu també és gerent de l'empresa Ingesol i, d'aquesta manera, Mateu passaria a ser gestor únicament d'Ingesol, mentre que a l'empresa municipal de mobilitat es contractaria una altra persona. La decisió es va anunciar durant el ple municipal del passat mes de maig.

 

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Cambrils ha denunciat l'increment del cost de personal d'alta direcció a les empreses públiques de Cambrils després de la contractació d'un segon directiu. El portaveu de Cs Cambrils, Imanol Rico, considera «innecessari incrementar el cost de personal d'alta direcció quan falten vuit mesos per les eleccions, contractant un segon directiu que s'encarregarà de la gerència d'Aparcam». Rico explica que «s'ha de fer un replantejament de la gestió d'aquestes empreses municipals per optimitzar els recursos i, per tant, no és moment ara d'incrementar el cost».

 

Cs critica que la decisió vingui per la «mala entesa» entre la regidora i el gerent

El portaveu del grup municipal taronja ha criticat que la decisió de contractar un segon directiu hagi vingut motivada «per la mala entesa entre una regidora del govern municipal i el gerent que hi havia fins al moment». Imanol Rico explica que aquest gerent «passarà només a gestionar l'empresa pública Ingesol». Rico opina que la solució «no demana incrementar el cost de gestió de les empreses contractant un segon directiu». El portaveu taronja ha criticat aquest acord, el qual està previst que s'aprovi al pròxim ple municipal, i ha recordat que «els veïns de Cambrils no som responsables que la regidora de govern responsable de l'empresa i l'actual gerent no tinguin una bona entesa».