INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Comaigua amplia en un 18% el fons de solidaritat per a persones en risc d'exclusió a Cambrils

L'Ajuntament i l'empresa comarcal d'aigües han signat una pròrroga del conveni de col·laboració
L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el gerent de Comaigua, Joaquim Vicens, han signat la pròrroga del conveni. | Ajuntament de Cambrils

 

Comaigua destinarà un màxim de 25.000 euros anuals en ajuts a persones en risc d’exclusió social de Cambrils per pagar la factura de l'aigua. Així ho xifra la pròrroga del conveni signada aquest dimecres, 4 de setembre, que suposa incrementar en gairebé un 18% la partida destinada al fons de solidaritat.

 

t

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Ajuntament de Cambrils i Comaigua han renovat aquest conveni amb l’objectiu de possibilitar l’accés de les persones en risc d’exclusió social, usuàries del servei municipal d’abastament d’aigua potable i clavegueram, als ajuts del fons de solidaritat. L’alcaldessa, Camí Mendoza, i el gerent de Comaigua, Joaquim Vicens, han signat la pròrroga del conveni, acompanyats del president de l’empresa comarcal, Eduard Pellicer.

 

Tres línies d'ajut per als sectors de població més vulnerables

Cal recordar que existeixen tres línies d’ajut, amb diferents tipus d'excepcions. És el cas de les persones majors de 65 anys o beneficiàries del PIRMI que reuneixin els requisits econòmics fixats en les bases i que poden beneficiar-se d'una exempció total de la taxa d’escombraries i clavegueram .

 

La segona línia d'ajuts subvenciona el cost del primer i segon tram de consum d’aigua per a famílies nombroses o monoparentals amb dificultats econòmiques. La tercera línia són els ajuts d’urgència social per atendre situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques de subsistència.

Més notícies de la categoria Costa Daurada