Cecilio Tieles porta un bocí de la seva Cuba a l'escenari de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Aquest divendres, 20 de setembre, el reconegut pianista oferirà un concert gratuït que impulsa l’Associació Cultural Catalano-Iberoamericana
Imatge del pianista cubà Cecilio Tieles. | Cedida

 

El reconegut pianista Cecilio Tieles tornarà a pujar a l'escenari de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca aquest divendres, 20 de setembre. Es tracta d'un nou concert en col·laboració entre l’Associació Cultural Catalano-Iberoamericana (ACC-I), que impulsa el mateix Tieles i que té seu al municipi, el Patronat de Música de Vila-seca i la Fundació Auditori Josep Carreras.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Un intèrpret immers en la recerca de la música hispanocubana

Cecilio Tieles, pedagog, investigador i pianista, fa més de 30 anys que va arribar a Catalunya, on no ha parat d'aportar bones mostres dels sons de la seva Cuba natal. A més d'impulsar l’ACC-I, Tieles manté un estret vincle amb l'Auditori i el Conservatori de Vila-seca. Desenvolupa una intensa activitat musical centrada en el seu doctorat en Ciències de l’Art i actualment està centrat en la investigació sobre el compositor hispanocubà Nicolás Ruiz Espadero.

El concert d'aquest divendres, segon del cicle de tardor al Carreras, serà una oportunitat d'or per conèixer part d'aquesta recerca musical amb sons que beuen d'un costat i l'altre de l'Atlàntic. El concert començarà a les 9 del vespre i l'entrada serà lliure, amb invitació.

"🚲 CAMBRILS: Amplien en 600 metres la xarxa de carril bici" "❗VILA-SECA: Enxampen de matinada 3 lladres que robaven en comerços"