joic

La JOIC s'alia amb el cantant d'Obeses en el seu concert de Nadal a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

L'espectacle multidisciplinari 'Un conte de Nadal' tindrà lloc aquest diumenge 29 de desembre, a les 7 de la tarda

La Jove Orquestra InterComarcal (JOIC) tornarà a pujar aquestes festes de Nadal a l'escenari de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Concretament, oferirà un concert aquest diumenge, 29 de desembre, a les 7 de la tarda amb una original proposta que combina música, teatre i literatura.

Des de fa algunes edicions, el Conservatori de Música de Vila-seca i l’Auditori Josep Carreras col·laboren amb el projecte pedagògic de la Jove Orquestra InterComarcal, dirigida per Marcel Ortega. Un projecte que compta, entre d’altres, amb participants que són alumnes i exalumnes del centre vila-secà i que durant aquests dies previs al concert es troben immersos en els assajos al mateix Auditori.

'Un conte de Nadal' per a tota la família que combina música, teatre i literatura

En les últimes ocasions, els joves músics de la JOIC han proposat concerts entretinguts, interessants i de qualitat, com ara 'El Llac dels Cignes i el Concert per violí' de Txaikovski ara fa dos anys o l’espectacle d’òpera i lied amb els cantants tarragonins Francesc Ortega i Mireia Tarragó, l’any passat. En aquesta ocasió, la proposta està pensada en un públic familiar.

I és que enguany, la JOIC està de celebració: en la temporada del seu desè aniversari, la jove orquestra de les nostres comarques ha preparat una programació ben llaminera per a satisfer els delits de grans i petits. El concert 'Un conte de Nadal' és un projecte multidisciplinari al voltant de la màgia d’aquestes dates, que comptarà amb artistes del territori i en què música, teatre i literatura aniran de la mà. Per a la cita de Vila-seca, a més, la JOIC actuarà amb Arnau Tordera, cantant del grup Obeses, i versionaran per a orquestra alguns dels seus temes amb la seva veu en directe

Aquesta és la darrera cita de la temporada de tardor 2019 del Josep Carreras, tot i que el concert es troba fora d'abonament i l'entrada és invertida, és a dir, que cada espectador paga a la sortida de la sala l quantitat que consideri oportuna.

CONSULTA: El programa complet de les festes de Nadal i Reis 2019-2020 a Vila-seca


Comentaris