Imatge promocional de Pau Figueras amb la guitarra.

Pau Figueres Quartet presenta el seu segon treball discogràfic a Vila-seca

L'Auditori Josep Carreras acull aquest divendres, 7 de febrer, el nou projecte del reconegut guitarrista català

Nova cita de la temporada de primavera a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Aquest divendres 7 de febrer, a les 9 del vespre, arriba Pau Figueres Quartet amb la gira de presentació del seu darrer treball, 'Nada nuevo bajo el sol'. El segon concert del nou cicle arriba amb un dels millors guitarristes de l'Estat en format quartet.

CONSULTA: L'Auditori Josep Carreras acollirà una vintena de concerts durant la nova temporada de primavera

L'agrupació està formada per Darío Barroso, guitarra; Ismael Alcina, baix elèctric; Arnau Figueres, percussió, i el mateix Pau Figueres, guitarra i synth. Aquest últim és un guitarrista espectacular que aborda la música des de diferents angles i conceptes interpretatius, entén i estudia la guitarra com a instrument transversal.

Un projecte que es mou en infinitat de gèneres i estils musicals

Pau Figueres es mou en infinitat de gèneres musicals, estils i projectes, com a brillant intèrpret de la seva pròpia música i com a prestigiós músic acompanyant, sessionista i productor. Les seves composicions originals són reflex i resultat del seu personal enfocament cap a la guitarra i cap a la música.

Actualment Figueres forma part de la banda de l'artista espanyol Alejandro Sanz, guanyador de múltiples premis Grammy i Grammy Llatí, amb qui està de gira recorrent el món. A més, també ha treballat amb artistes com Rufus Wainwright, Vic Mirallas, Carles Benavent, Sílvia Pérez Cruz, Mayte Martin, Judit Neddermann, Jonah Smith, Alfonso de Vilallonga, Manolo Garcia, Anita Zengeza, Coetus, Ebra o Tal Ben Ari.

'Nada nuevo bajo el sol', un disc que uneix el flamenc amb els ritmes d'avui

Després del seu debut com a líder, que va rebre el Premi Enderrock Millor Àlbum de Folk i Noves Músiques 2015, Pau Figueres presenta a Vila-seca el seu segon àlbum. Sota el títol 'Nada nuevo bajo el sol', aquest treball uneix amb excepcional mestratge les vibracions del flamenc i de les músiques d’avui impulsant la guitarra cap a terrenys mai abans explorats.

Les entrades per aquest concert i la resta de temporada es poden adquirir al web www.auditorijosepcarreras.cat o des d’una hora abans de l’inici de l'espectacle al vestíbul de l’Auditori.


Comentaris