GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un conductor quintuplica la taxa d'alcohol permesa i xoca contra un vehicle a Cambrils

Els fets van tenir lloc a la matinada de l'11 d'abril, quan l'home sortia d'un estacionament
Imatge d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Cambrils | Cedida

 

La Policia Local de Cambrils ha obert diligències penals contra un conductor begut que va tenir un accident de trànsit al municipi i va donar positiu en el control d’alcoholèmia. Els fets van tenir lloc a la matinada de l’11 d’abril, quan l’home sortia d’un estacionament i va fer un cop a un altre vehicle, causant així danys materials.

 

Superava cinc vegades la taxa d’alcohol permesa

Els agents de la Policia Local de Cambrils, en localitzar el conductor que s’havia accidentat con el cotxe estacionat entre el carrer Moragues i Barrer, i el carrer Jaume Ferran, el van sotmetre a la prova preceptiva de determinació del grau d’impregnació alcohòlica. L’home va donar positiu superant cinc vegades la taxa permesa per la llei. La policia municipal cambrilenca, doncs, va decidir instruir diligències penals contra el conductor i denunciar-lo.

 

Desmantellament d’un punt de cultiu de marihuana a Cambrils

La Policia de Cambrils, juntament amb els Mossos d’Esquadra, van desmantellar el dilluns 1 d’abril un nou punt de cultiu de marihuana situat en una caseta prefabricada de la partida de les Comes, al terme municipal cambrilenc.

 

En l’operatiu conjunt, agents dels dos cossos policials van entrar a la nau  —acompanyats per un lletrat de l’administració de Justícia— on van confirmar l’existència d’una plantació de cànnabis. Una vegada localitzat el cultiu, la policia va identificar un total de cinc persones i va comissar 35 plantes de marihuana en ple estat de creixement. El dimarts 2 d’abril, es van identificar dues espones més, investigades també per delicte contra la salut pública.

 

El dispositiu va ser possible gràcies a la feina prèvia d’agents de la Patrulla Verda i la Unitat de la Policia Administrativa i Seguretat (UPAS) de la Policia Local de Cambrils, que van trobar indicis de l’existència del cultiu. Amb aquesta informació, es van incrementar les tasques d’investigació conjunta amb la Unitat d’Investigació dels Mossos, per tal d’aconseguir tots els indicis necessaris per irrompre a la casa.