GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Nova convocatòria d'ajuts als comerços locals de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Les persones interessades poden sol·licitar les diverses subvencions fins al 30 de setembre
Nova convocatòria d'ajuts als comerços locals de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Turisme

 

 

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, ha obert una nova convocatòria de subvencions pel programa del foment de la competitivitat del comerç al municipi.

 

El consistori preveu destinar fins a 5.000 euros repartits en les diferents ajudes que es proposen i que poden sol·licitar tots els comerciants del municipi fins al 30 de setembre d'aquest any; sigui presencialment a les oficines municipals d'atenció ciutadana, o per internet, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament.

 

Tot plegat amb l'objectiu d'«incentivar una nova cultura d’estratègia comercial i de millora de la imatge dels comerços de proximitat, perquè els ciutadans pensin en el municipi com un espai de compra; i per incrementar la notorietat comercial del municipi».

 

 

 

 

 

Quatre línies de subvenció:

Amb la finalitat doncs de crear mesures per a la transformació de l'actual model de comerç local, l'Ajuntament ha posat a disposició dels comerciants quatre línies d'ajudes diferents, per tal d'impulsar la visibilitat i atractiu dels establiments a veïns i forans:

 

- Fins a 400 euros per la millora de la retolació i la imatge externa dels establiments; fomentant la modernització, la neteja i la percepció de la imatge comercial.

 

- 100 euros per la millora de la il·luminació dels establiments, així com per donar suport a noves mesures d'eficiència energètica.

 

- Fins a 200 euros per l’aplicació de mesures efectives d’aparadorisme; incentivant la regeneració continuada de tots els comerços, augmentar la percepció col·lectiva de llibertat de compra i apostar per l’exposició en format autoservei.

 

- Ajuts del 75% o del 50% del cost de l'IBI dels pròxims 4 anys, per tal de fomentar accions orientades a minimitzar l´impacte visual d’un local tancat i afavorir la seva transformació en local comercial.

 

Tota la informació i les bases de la convocatòria es poden trobar a la pàgima web de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

 

 

 

Et pot interessar