El sector turístic de set localitats tarragonines ofereix descomptes del 50% entre el 7 i el 9 de juny

Ho fan Calafell, el Vendrell, Vila-seca, la Pineda, Salou o Cambrils amb motiu d'una campanya de turisme familiar
La iniciativa turística vol reforçar el potencial de la Costa Daurada | TarragonaDigital

 

Fins a set localitats tarragonines oferiran el pròxim cap de setmana del 7 al 9 de juny descomptes de fins al 50% en hotels i activitats. Ho faran en el marc de la iniciativa «Catalunya, Hola Família», una proposta per despertar el turisme familiar en alguns dels punts més destacats del país. En el cas tarragoní, els principals valors a potenciar són la natura, muntanya i platges, i els municipis que hi participen són Calafell, el Vendrell, Vila-seca i la Pineda, Salou, Cambrils, les muntanyes de Prades i els Ports.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La iniciativa pretén agrupar un total de 25 destinacions turístiques nacionals, més de 120 empreses del sector i gairebé 200 activitats pensades per a un públic familiar. La Costa Daurada i la zona de les muntanyes de Prades són els dos grans atractius de la demarcació de Tarragona que conformen l'aposta prevista el segon cap de setmana de juny. En aquest cas, la demarcació del sud de Catalunya inclou 33 empreses d'activitats i hoteleres amb gairebé 70 activitats variades.

Una campanya de turisme familiar s'ha fixat en l'atractiu de la platja i les muntanyes de la zona de Tarragona

Els allotjaments que formen part de la campanya volen animar el nombre de reserves familiars per als dies 7, 8 i 9 de juny, de manera que han decidit oferir en 'pack' dues nits pel preu d'una. Les activitats vinculades també mantenen el mateix esperit i, de fet, en molts casos seran gratuïtes. L'Agència Catalana de Turisme (ACT) és el principal aval de les destinacions escollides per enlairar la proposta.

L'any 2018, la iniciativa es va resoldre amb la participació de gairebé 12.000 famílies, una xifra que serveix com a termòmetre per calibrar les previsions d'enguany. Els organitzadors recorden que el turisme familiar suposa més del 30% del turisme de tot Catalunya, un percentatge que encara s'accentua en els mesos d'estiu fins a fregar el 50%. 

També et pot interessar

"ALERTA: Nova onada de vidres de cotxes trencats a Vila-seca" "❗ATENCIÓ: La reacció del PSC en ser 'expulsat' del pacte de govern a Cambrils"