Creen un «marketplace» per impulsar el comerç local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L'Ajuntament ha avançat el projecte a causa de la crisi sanitària del coronavirus

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'infant, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica, ha avançat el projecte de creació d'un marketplace, que tenia previst per més endavant, amb l'objectiu d'impulsar el comerç local. Aquesta mesura s'ha realitzat tenint en compte les dificultats que estan patint els comerciants, a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus.

La previsió és posar en marxa aquest estiu la plataforma virtual en què, en una primera fase i com a prova pilot, es vendran els productes d'una vintena d'establiments comercials seleccionats del municipi. Posteriorment i de manera progressiva, la idea és que s'hi puguin incorporar a aquest «centre comercial online» tots els comerços locals que hi estiguin interessats.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament vol donar accés als comerciants locals a un nou canal de venda i augmentar la seva visibilitat i les seves possibilitats de venda, ha explicat la regidora de l'Àrea de Promoció Econòmica, María José Gómez. A més, afegeix, que aquesta macrobotiga virtual permetrà als compradors trobar una gran varietat de productes en un únic lloc web i fer les compres d'una manera còmoda, senzilla i segura.

Per votació popular

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant realitzarà una votació popular per a escollir el nom del marketplace. En aquest sentit, el consistori ha proposat tres opcions: Compres al poble; Mercat del Mestral i Llastres Mercat. L’opció que més vots aconsegueixi serà la guanyadora.

Les persones interessades a participar en aquesta votació ho podran fer des del dimecres 27 de maig i fins al dilluns 1 de juny, a través de la pàgina web municipal i de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament.

  

"Pluja de milions històrica a Vila-seca per frenar la greu crisi de la Covid-19" "Bones notícies: Vandellòs i l'Hospitalet contractarà veïns que estiguin a l'atur"