Un accident a l'A-7 a Vila-seca causa retencions

Els fets s'han produït minuts després de dos quarts de cinc de la tarda
Una imatge d'arxiu on es poden observar retencions de trànsit a l'alçada de Tarragona, en aquest cas a l'AP-7. | ACN

 

Un lleu accident de cotxe ha provocat problemes de trànsit aquest dissabte, 22 de desembre, a mitja tarda, al pas de l'autovia A-7 pel terme municipal de Vila-seca. Segons la informació que ha facilitat el Servei Català de Trànsit, un vehicle s'ha accidentat per causes que encara es desconeixen. Això ha causat una interrupció en el trànsit que circulava en aquell moment, minuts després de dos quarts de cinc de la tarda, a través de l'A-7 en sentit Tarragona.

 

Mitja hora més tard, al punt de l'accident, al pas de l'autovia A-7 per Vila-seca, es registrava fins a un quilòmetre i mig de cues. Segons la informació de què disposa el Servei Català de Trànsit, el conductor del turisme afectat i única persona implicada en l'accident n'ha pogut sortir il·lesa. Més enllà de les retencions, doncs, fins a la normalització de la situació de la via, no s'han hagut de lamentar mals majors en aquest succés, que s'ha produït la tarda d'aquest dissabte, 22 de desembre, a la xarxa viària de les comarques de Tarragona. 

 

Un dissabte tranquil a les comarques de Tarragona

A les portes de Nadal, aquest dissabte, 22 de desembre, les comarques de Tarragona viuen unes hores tranquil·les. Només un petit ensurt a primera hora de la tarda ha encès les alarmes al carrer del Mig del Vendrell, situat molt a la vora de la carretera de Valls de la capital del Baix Penedès. A falta de pocs minuts per a les tres de la tarda d'aquest dissabte, diversos veïns han avisat els Bombers de la Generalitat que s'estava produint una possible fuita de gas en aquesta via.

 

Fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Un cop hi han arribat, s'han encarregat de tancar el subministrament de gas i alertat la companyia encarregada del subministrament perquè acudís al carrer del Mig per tal de poder subsanar l'avaria que afectava la zona. Més enllà d'un ensurt, doncs, els fets han quedat en un no res.

"ALERTA: Retiren 150 joguines en botigues a Cambrils per ser un perill pels nens" "Diversos edificis municipals de Vandellòs s'escalfaran amb biomassa"