ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

500 bicicletes participaran a la cursa solidària Pedals Non Stop a Cambrils

Aquesta xifra record converteix l'esdeveniment solidari en el més gran de Catalunya en número de bicicletes
La iniciativa solidària Pedals Non Stop de Cambrils supera amb escreix les inscripcions de l'any passat | Pedals Non Stop

 

Un any més, el Passeig de les Palmeres de Cambrils acollirà l'activitat solidària Pedals Non Stop, un esdeveniment de ciclisme sobre bicicletes elèctriques que s'organitza des de fa set anys a la localitat de la Costa Daurada per recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu. Serà el pròxim dissabte 31 d'agost a partir de les cinc de la tarda i fins ben entrada la nit.

 

500 bicicletes: l'esdeveniment solidari més gran de Catalunya

L'Associació Solidària Pedals Non Stop, organitzadora de la festa, va anunciar el passat 30 de juliol que, a falta d'un mes per a la celebració de l'esdeveniment, s'havia superat la xifra d'inscripcions de l'edició anterior. Un total de 350 inscrits i 150 places encara lliures que a dia d'avui ja han estat venudes i faran que la Pedals Non Stop compti amb una participació de 500 esportistes, fet que la converteix en l'esdeveniment solidari més gran de Catalunya en nombre de bicicletes.

 

L'organitzador i fundador de Pedals Non Stop, Martin Pagliano, ha aclarit que «la cita ja ha assolit el màxim d'inscripcions, però s'ha obert una llista d'espera». A més, ha volgut treure pit pel fet de convertir-se aquest any en la l'activitat solidària més multitudinària d'aquest àmbit al territori. Per altra banda, la regidora d'Esports, Natalia Pleguezuelos, ha afirmat que «ens trobem davant un gran esdeveniment solidari, un espectacle esportiu i solidari que esperem que sigui tot un èxit».

 

Imatge de la presentació del cartell i la samarreta de la setena edició del Pedals Non Stop, amb el seu director en ella. | Cedida

 

Novetats respecte a l'any passat

Un altre fet a destacar són les novetats de la Pedals Non Stop respecte de l'any passat. La primera d'elles és que el dia previ a l'esdeveniment, el divendres 30 d'agost, es realitzarà una master class a partir de les set de la tarda. La més important es tracta de la incorporació de diversos punts de venda físics de merxandatge de l'Hospital Sant Joan, on es vendran les populars 'polseres candela' de l'hospital i de la Pedals Non Stop (tot i que també es poden comprar a través del web de Pedals Non Stop). Els beneficis, que s'espera que siguin de 5.000 euros, es destinaran a la investigació del càncer infantil que duu a terme el centre barceloní.