Dàmaris Gelabert impartirà la lliçó inaugural del nou curs al Conservatori de Vila-seca

L'acte tindrà lloc aquest dijous 10 d'octubre, a partir de les 19 hores, a l'Auditori Josep Carreras
Imatge promocional de Dàmaris Gelabert | Arxiu

 

L’Auditori Josep Carreras acollirà aquest dijous 10 d’octubre, a les 19.00 hores, l'acte d'inauguració oficial del curs acadèmic 2019-2020 del Conservatori de Música de Vila-seca amb un acte obert a la ciutadania que comptarà amb la lliçó inaugural a càrrec de la popular música Dàmaris Gelabert. Es tracta d'una inauguració molt especial, amb motiu del 40è aniversari del centre d'ensenyaments musicals.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

'Amb música és més fàcil' és el títol de la lliçó inaugural que impartirà la musicoterapeuta, pedagoga, cantant i compositora Dàmaris Gelabert a l'escenari de l'auditori. L'acte comptarà també amb les intervencions de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i la presidenta del Patronat Municipal de Música de Vila-seca, Àngels Poblet.

Per acabar l'acte, el tancament musical anirà a càrrec de la cantant vila-secana Judith Sánchez, amb l'acompanyament del pianista Alan Branch. Judith va obtenir un dels Premis d'Honor del curs 2018-2019 del Conservatori, a més del Premi Narcisa Freixas 160 anys.

"🔴 Recullen 75kg de brossa de la platja i el fons marí a l'Hospitalet de l'Infant" "🔪Un home amb antecedents detingut a Cambrils després d'una baralla amb ganivet"