Denuncien una desena de conductors per consum de drogues i alcohol aquests dies de Nadal a Cambrils

La Policia Local ha dut a terme diversos controls en les vies dins del municipi per garantir la seguretat viària durant aquestes festes
La Policia Local de Cambrils ha denunciat deu conductor en diversos controls aquests dies de Nadal. | Àngel Ullate

La Policia Local de Cambrils continua amb els controls preventius de seguretat viària durant aquestes festes de Nadal. En els últims dies, s'han realitzat diversos controls en diversos punts del municipi que s'han saldat amb un total de deu conductors denunciats per infraccions relacionades amb el consum d'alcohol i drogues al volant.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Set positius en alcoholèmia, un d'ells sancionat per la via penal

Concretament, set dels conductors sancionats van donar positiu en alcoholèmia, un dels quals va donar una taxa en aire expirat superior als 0,60 mg/l, considerat delicte penal. D'altra banda, tres conductors més van donar positiu després de ser sotmesos a un control de consum de drogues.

Des del cos policial recorden que la única forma de garantir la seguretat al volant és evitar tot consum d'alcohol quan s'ha d'agafar el cotxe.

"🎄🎼 VILA-SECA: La JOIC s'alia amb el cantant d'Obeses pel seu concert de Nadal" "🎄 NADAL: Últims dies per visitar el Pessebre de Sorra de la Pineda"