Desapareix un home d'avançada edat i indicis d'Alzheimer a Cambrils

Se l'ha vist per últim cop a les onze del matí, sortint d'un bar de la zona de Nou Cambrils
Desapareix un home d'avançada edat a Cambrils amb indicis d'Alzheimer | cedida

El matí d'aquest dimecres, 20 de març, un veí de Cambrils de 80 anys i amb indicis d'Alzheimer ha desaparegut a la zona de Nou Cambrils, al mateix municipi del Baix Camp. Es diu José García Martínez i duia pantalons texans, un jersei verd, una gorra o boina negra i un bastó. 

L'home ha sortit de casa al voltant de dos quarts de deu del matí, però no ha tornat a casa seva, motiu pel qual els seus familiars creuen que s'hauria perdut com a conseqüència de la malaltia. Alguns veïns l'haurien vist sortir d'un bar de la zona a les onze del matí, però des de llavors que s'ha perdut la pista de la seva ubicació.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

La família demana ajuda a través de les xarxes

La família ha difós diverses fotografies del desaparegut, José García Martínez, a través de les xarxes socials i demana a tothom que el reconegui que es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra, el telèfon d'emergències 112 o amb ells mateixos, a través del telèfon 638 877 257.

En el moment de la desaparició, l'home portava una boina o gorra negra, un jersei verd i uns pantalons texans, tal com vesteix a la fotografia adjunta.A més, també duia un bastó. 

En el moment de la desaparició, l'home portava una boina o gorra negra, un jersei verd i uns pantalons texans. | cedida

El cas de la desaparició de la Pepita, fa dues setmanes a Reus

Fa dues setmanes també va desaparèixer una dona gran de 83 anys, la Pepita Matias, a Reus. Després que la família avisés de la desaparició, entitats i centenars voluntaris es van organitzar per participar en diverses batudes per buscar la Pepita. Finalment, va ser localitzada tres dies després entre la T-11 i l'autovia de Salou. La dona hauria caigut i va esperar fins que la rescatessin. La Pepita va ser ingressada a l'UCI de l'Hospital Sant Joan de Reus, on s'hi va estar diversos dies a causa dels traumatismes, contusions i un lleu traumatisme cranioencefàlic que havia patit per la caiguda. Uns dies després, va poder sortir de l'UCI. 

"Salou estrena un pas de vianants intel·ligent" "Més de 600 persones inscrites a les curses de l'UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet"