GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tomben el recurs per seguir endavant amb la moció de censura del Club Nàutic Cambrils

La decisió del Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de Vela pot ser recorreguda davant del Tribunal Català de l'Esport

Desestimat el recurs presentat fa dues setmanes per la plataforma impulsora de la moció de censura contra la Junta Directiva del Club Nàutic Cambrils. Cal recordar que fa tot just un mes, un centenar de socis van presentar una moció per fer fora l'actual directiva de l'entitat, però que un error amb les signatures —només dues es van presentar juntament amb la còpia del document d'identitat—, va aturar la seva tramitació i va evitar que la qüestió s'arribés a votar en assemblea.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els socis denunciants van recórrer la decisió en considerar que el defecte de forma es basava en un reglament intern de la Federació Catalana de Vela que no és d'accés públic, al·legant que ells van seguir el que marquen els estatuts del club. Ara, aquesta nova resolució en la seva contra, emesa pel Comitè d'Apel·lació de la Federació aquest dilluns 24 de febrer, atura novament la tramitació de la moció, tot i que la decisió pot tornar a ser recorreguda davant del Tribunal Català de l'Esport.

 

La directiva vol «començar una nova etapa i construir ponts de diàleg»

Tot i això, des de la Junta Directiva del club han emès un comunicat on expressen que «esperem que aquesta situació ens doni l’oportunitat de començar una nova etapa, construir ponts de diàleg i iniciar un nou període en el què tothom que ho desitgi i tingui ganes de sumar s’avingui a traslladar el seu model de gestió i a compartir les seves idees de millora».

 

Tanmateix, el soci que encapçala la moció de censura, Ramon Marsal, explicava fa uns dies a TarragonaDigital que, si finalment no admetien el seu recurs, tornarien a presentar la moció amb tots els requisits plantejats. «Si cal tornar a començar des de zero, ho farem. Ara més que mai estem convençuts de tirar endavant, perquè estem veient com dues o tres persones s'estan aferrant al càrrec quan hi ha més del 30% dels socis que no els volen», va expressar Marsal.