Els residents del Càmping La Unión denuncien que han patit destrosses per forçar-los a marxar

Les famílies que es van quedar a viure un cop va tancar l'establiment el passat mes de febrer han anat marxant i ja només es manté una desena
Instal·lacions destrossades del Càmping La Unión de Salou. | Cedida

Nou capítol en la història del Càmping La Unión de Salou. L'establiment va tancar el passat mes de febrer després de 35 anys acollint turistes. Des de llavors, una vintena de famílies que vivien tot l'any en mòduls prefabricats a l'interior del càmping lluiten per mantenir els seus habitatges. A poc a poc han anat marxant els residents i, ara per ara, només en són unes deu les famílies que encara habiten a La Unión. Ara, denuncien que estan sent objecte de coaccions per part dels propietaris del terreny per tal que abandonin les instal·lacions.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els campistes han presentat una denúncia als jutjats de Tarragona després que la setmana passada entressin uns individus a l'interior del càmping per destrossar zones com els lavabos comuns que fan servir o l'equipament elèctric. Els afectats denuncien que actualment no disposen de subministrament de llum des de fa dies i que allà hi viuen famílies vulnerables amb nens petits i gent gran. 

Els lavabos que fan servir les famílies que encara viuen al càmping. | Cedida

Els residents creuen que aquest és el darrer gest per part dels propietaris dels terrenys amb l'objectiu de fer-los fora de les seves cases. Així mateix, en la seva denúncia expliquen que el grup de persones que va entrar al càmping, a més de destrosses, va emportar-se alguns objectes de les persones que estaven traslladant-se.

Cal recordar que el cas es troba amb un procés judicial obert per tal de determinar si els residents, alguns dels quals havien pagat amb antel·lació la seva estada, tenen dret a mantenir-se dins dels seus habitatges.

"🔴 SALOU: L'oposició de Salou carrega contra el pressupost pel 2020" "💪 UN ANY MÉS: El gran gest de Vandellòs i l'Hospitalet cap a diverses entitats del municipi"