Vila-seca guarda les 400 tones de sorra del Pessebre de la Pineda fins a l'any que ve

La Brigada Municipal està duent a terme les tasques d'enderroc aquest divendres 10 de gener
Un equip especial de la Brigada Municipal de Vila-seca està duent a terme els treballs de destrucció de l'escultura aquest divendres, 10 de gener. | Àngel Ullate

El 20è Pessebre de Sorra de la Pineda ja és història. Un equip especial de la Brigada Municipal, coordinat pels tècnics del Patronat de Turisme de Vila-seca, estan realitzant aquest divendres, 10 de gener, les tasques d’enderroc de l'escultura efímera que es va aixecar el passat 8 de desembre al parc del Pinar de Perruquet.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Milers de visitants d'arreu s'ha apropat a visitar el pessebre construït amb 400 tones de sorra

Durant aquestes setmanes, milers de persones d'arreu han visitat el tradicional pessebre construït amb 400 tones de sorra de platja. L'Ajuntament també hi va programa durant les festes de Nadal diverses cantades de nadales amb corals locals, així com diferents tallers de manualitats per als més petits.

El grup escultòric d'enguany el van construir set artistes provinents de diferents països d’Europa, coordinats per la catalana Núria Vallverdú, responsable del projecte des dels seus inicis. Els autors van basar les seves imatges en el món marí, transformant, com de costum, la imatge del Naixement en un univers completament diferent i convidant els visitants a descobrir els diferents elements.

La sorra es retirarà i s'emmagatzemarà durant tot l'any de cara a la pròxima edició del pessebre

El Pessebre de sorra de la Pineda, que arribava aquest Nadal a les 20 edicions, ha ocupat prop de 200 metres quadrats de parc a tocar de la platja. Les 400 tones de sorra que s'hi han fet servir es retiraran ara i s'emmagatzemaran durant tot l'any de cara a donar-li forma de pessebre novament les pròximes festes de Nadal.

"🚄⁉ Els viatgers de tren de Cambrils i Salou, desorientats a 3 dies d'eliminar les vies" "⏱🚄EL DRAMA DEL CORREDOR: Salou sense trens i Vila-seca amb 10 més"