Detingut per agredir un mosso i un policia local a Cambrils

Uns individus havien saltat la tanca d’una casa i van intentar fugir en veure la policia
Els fets van passar al carrer de Muntanya de Mola de Cambrils. | Google Maps

 

La ciutat de Cambrils va viure un episodi gairebé de pel·lícula aquest dimarts al vespre, al voltant de les vuit. Diversos veïns van veure alguns cotxes patrulla dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Cambrils, i com alguns agents corrien pels carrers al barri del Molí de la Torre, duent a terme una persecució.

Els agents dels Mossos i de la Policia Local perseguien uns individus que havien saltat la tanca d’una casa particular, al carrer de Muntanya de Mola, però no van arribar a entrar al domicili, en ser sorpresos pels agents policials. Els individus van arrencar a córrer per tal de fugir, iniciant així una persecució a peu que va crear molta expectació entre els cambrilencs que eren a la vora.

c

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Durant la fugida, un dels homes va agredir a un agent dels Mossos d’Esquadra i també a un agent de la Policia Local de Cambrils. L’home els va provocar lesions lleus, en cap cas els agents van quedar ferits de gravetat.  Finalment, l’home va quedar detingut pels Mossos d’Esquadra per un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat. El detingut és un home de nacionalitat albanesa, i té 33 anys.

Preocupació al Molí de la Torre per un increment de robatoris en cases

Els veïns del barri del Molí de la Torre, precisament, han mostrat la seva preocupació per un increment dels robatoris amb força en aquesta zona de Cambrils. El barri hauria patit robatoris els passats 23, 24 i 25 de gener, en diversos xalets. En una de les ocasions, els propietaris del domicili van comprovar que la finestra del dormitori estava forçada, i que els lladres havien regirat tota la casa. En total, es van endur objectes per valor d'uns 6.000 euros.

Al mes de desembre també es van registrar robatoris a Cambrils, i és per això que els Mossos d'Esquadra van engegar un dispositiu policial, en col·laboració amb la Policia Local de Cambrils, a les zones de Mas d'en Bosc i els Tallats. 

"MÚSICA: Una tarragonina representarà Holanda al festival d'Eurovisió" "CALENDARI: Comença la temporada cultural a Mont-roig amb màgia i molt més"