Detinguts per apallissar uns joves i robar-los la cartera a Salou

Els detinguts van simular que jugaven a futbol per furtar-los la cartera, però les víctimes es van adonar
Detinguts per apallissar uns joves i robar-los la cartera a Salou | isma llanes

 

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou van detenir aquest dimecres i dimarts, 3 i 2 de juliol, dos homes de 20 i 39 anys, de nacionalitats algeriana i marroquina, veïns de Madrid i Santa Coloma de Gramenet, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència. A més, l’home de 39 anys va ser detingut també per un delicte de falsificació documental.

 

Fa veure que juga a futbol amb ells per robar-los

Els fets van tenir lloc la matinada d'aquest passat dimarts, a Salou, quan dos homes van apropar-se a dos joves que sortien de la zona d’oci per demanar-los foc. Llavors, un dels individus va començar a simular que jugava a futbol amb els nois per poder-se apropar a un d’ells i furtar-li la cartera sense que s’adonés. Els joves, però, es van adonar que els intentava robar la cartera i li van cridar l'atenció. 

 

El resultat va ser que el furt es va convertir en robatori amb violència. Els individus, en veure's sorpresos, van començar a agredir els joves per poder marxar del lloc amb la cartera. Quan els dos homes van marxar del lloc, les dues víctimes seguir-los fins al carrer de Llevant, i van trucar al telèfon d'emergències 112. Allà va arribar una patrulla dels Mossos, que va trobar-se amb les dues víctimes i amb un dels autors que va quedar detingut.

 

El detingut es va identificar amb un carnet d’identitat francès, però diversos indicis van apuntar que el carnet podia estar falsificat. Posteriorment a comissaria, els Mossos van poder-ho comprovar i, efectivament, es tractava d'una falsificació. Així doncs, van detenir també l’home de 39 anys per un delicte de falsedat documental.

 

Aquest dimecres, els agents van tornar a la zona on s’havia produït el robatori. L’objectiu era la prevenció de furts i robatoris però també intentar localitzar i detenir el segon autor. Així, de matinada els mossos van veure un individu que coincidia amb la descripció del segon lladre. Ràpidament, el van interceptar i, mitjançant la col·laboració de la víctima, van poder confirmar que es tractava del segon autor i el van detenir.

 

Els dos detinguts han passat aquest dijous, 4 de juliol, a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.