GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detenen a Cambrils una dona acusada de maltractar el seu marit

La detinguda hauria arribat borratxa a casa i l'hauria començat a agredir
Imatge d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Cambrils. | Cedida

 

Al voltant de les dotze de la nit del passat dimarts 4 de desembre, una veïna de Cambrils va ser detinguda a casa seva acusada d'agredir el seu marit. Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, els fets haurien tingut lloc en un domicili del carrer Ramon Berenguer IV, on la víctima hauria arribat beguda a casa, s'hauria dirigit al dormitori on hi havia la seva parella, i s'hauria abalançat violentament sobre ell, amb cops de puny, bufetades, crits i insults. Davant l'estat etílic de la seva dona i la seva actitud violenta, l'home hauria avisat la Policia Local del municipi perquè es fes càrrec de la situació.

 

Detinguda per un delicte de violència domèstica

Un cop els agents es van personar al domicili de la parella, la víctima hauria explicat els fets, a més de fer-se evident l'estat d'embriaguesa de l'agressora i les contusions i ferides que li hauria provocat al seu marit.

 

D'aquesta manera, la dona hauria estat detinguda com a presumpta autora d'un delicte de violència domèstica, a l'espera de citació judicial. Per la seva banda, l'home hauria estat traslladat a l'hospital Antoni de Gimbernat per rebre les cures pertinents després de l'agressió de la seva parella.

 

La Policia Nacional ha detingut fins a 9 persones durant l'operatiu | Policia Nacional

 

Desarticulada una organització internacional de proxenetes

També a Cambrils, una actuació de la Policia Nacional espanyola ha permès desarticular una organització criminal que explotava sexualment dones de diverses nacionalitats. L'organització havia tingut fins a tres prostíbuls en aquest municipi del Baix Camp, on les víctimes eren obligades a oferir serveis sexuals les 24 hores del dia, sota amenaces i coaccions. Diverses persones han estat detingudes durant l'operatiu policial, acusades de delictes relatius a la prostitució, tràfic de persones per a l'explotació sexual, contra els drets dels ciutadans estrangers, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals.