Dos detinguts per vendre drogues a turistes a la zona d'oci de Salou

Les detencions s'inscriuen en un dispositiu dels Mossos d'Esquadra per combatre el tràfic de droga a les zones turístiques
Els Mossos d'Esquadra van detenir dos individus que venien droga a Salou. | Mossos d'Esquadra

 

 

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest passat dijous, dia 11 de juliol, dos individus per presumpte tràfic de drogues. Els dos homes, de 24 i 38 anys, de nacionalitat guineana i gambiana i sense relació entre ells, van ser intervinguts mentre efectuaven l'entrega de la droga a turistes.

 

Els traficants actuaven de la mateixa manera 

Els agents van observar com el primer detingut s'apropava als turistes, que passejaven per l'avinguda, i els deia alguna cosa. En una de les ocasions, una parella de turistes es van aturar per parlar amb ell, i pocs segons després, van acompanyar-lo fins a un carrer proper. Allà, els agents van veure com el detingut entregava dissimuladament un objecte de petites dimensions als dos homes a canvi d'un bitllet.

 

Posteriorment, els compradors van marxar, però el detingut es va quedar al mateix lloc. Va ser llavors quan els Mossos van interceptar els compradors, els van intervenir la substància i van comprovar que es tractava d'una bosseta amb marihuana, que van interceptar. Poc després, una altra parella d'agents va identificar el venedor i el va detenir per tràfic de drogues.

 

Els traficants van ser detinguts a la zona d'oci de Salou. | Cedida

 

Un parell d'hores més tard, els Mossos van tornar a actuar per intervenir un passi de droga, en aquest cas al carrer Barbastre. El segon detingut actuava de la mateixa manera que el primer, oferint drogues en llocs concorreguts. Així, un turista es va apropar al venedor i hi va començar a conversar, però poc després, va rebutjar la droga. Tot i això, els agents van actuar i van interceptar el venedor, que en veure's sorprès pels agents va llençar la bosseta, en aquest cas, de cocaïna. Finalment, l'home va quedar detingut per un delicte de tràfic de drogues.

 

Les detencions s'inscriuen en el dispositiu antidroga organitzat a Salou

S'espera que els dos detinguts passin a disposició judicial en les pròximes hores, acusats de presumptes delictes de tràfic de drogues. Un fet, el tràfic de droga, que preocupa als Mossos, motiu pel qual aquest estiu s'ha organitzat un dispositiu policial encara més ampli que actua de forma permanent a la zona turística i d'oci de Salou, que compta amb la participació tant d'agents uniformats com de paisà.