Les dues rotondes suposaran «la fi de la provisionalitat» en un dels accessos del municipi

Cambrils construirà dues noves rotondes al pont de l'antiga N-340

Les dues rotondes posarant punt final a la remodelació d'un dels accessos principals del municipi

Cambrils construirà dues noves rotondes per enllaçar el pont de l'antiga carretera N-340. El Departament d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha anunciat el projecte que servirà per connectar el nou pont de la carretera d'Alforja i «millorar la mobilitat i la seguretat».

Aquesta acció posarà el punt final als treballs realitzats en un dels principals accessos de Cambrils per eliminar una barrera arquitectònica històrica i reconvertir l’antiga carretera N-340 en l’avinguda Baix Camp. Aquesta acció va consistir en l'enderrocament de l'antic pont i la construcció del nou, que es troba integrat dins la trama urbana.

Obres necessàries per millorar la necessitat

Les obres que s'iniciaran pròximament seran la construcció d'una rotonda a cada costat del pont; la urbanització de part de la vorera i la remodelació d’un tram de calçada de l’avinguda Adelaida. El conveni signat amb els propietaris del terreny, així com el compromís de finançar la part de les obres compreses dins el sector urbanístic han fet possible l'execució dels treballs.

El regidor d’Obra Pública, Enric Daza, ha valorat el projecte, explicat que «les obres eren necessàries per finalitzar amb la provisionalitat actual, millorant la mobilitat i la seguretat d'aquesta zona d'accés al municipi».

Una de les rotondes pròximes al pont s'ubicarà davant del Museu Molí de les Tres Eres, a la cruïlla de l’avinguda Nova Augusta amb l’avinguda Adelaida. A l'altre costat del pont, una rotonda substituirà la senyalització vertical de la cruïlla de l’avinguda Baix Camp amb el passeig La Salle.

Per altra banda, es realitzarà la urbanització de la vorera pròxima a la riera i es desdoblarà el tram nord de l'avinguda Adelaida, que passarà a ser de dos carrils. Aquesta actuació permetrà connectar el tram urbanitzat davant del Museu Molí de les Tres Eres i donar continuïtat a l’avinguda Adelaida a partir del carrer Pere Moretó.


Comentaris