El pont de l'avinguda Adelaida de Cambrils

Cambrils construirà dues noves rotondes al pont de l'antiga N-340

Les dues rotondes posarant punt final a la remodelació d'un dels accessos principals del municipi

Cambrils construirà dues noves rotondes  per enllaçar el  pont  de l'antiga carretera N-340. El Departament d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha anunciat el projecte que servirà per connectar el nou pont de la carretera d'Alforja i «millorar la mobilitat i la seguretat».

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquesta acció posarà el punt final  als treballs realitzats en un dels principals accessos de Cambrils per eliminar una barrera arquitectònica històrica i reconvertir l’antiga carretera N-340 en l’avinguda Baix Camp. Aquesta acció va consistir en l'enderrocament de l'antic pont i la construcció del nou, que es troba integrat dins la trama urbana.

Obres necessàries per millorar la necessitat

Les  obres que s'iniciaran pròximament seran la construcció d'una  rotonda a cada costat del pont; la urbanització de part de la  vorera i la remodelació  d’un tram de calçada  de l’avinguda Adelaida. El conveni  signat amb els  propietaris del terreny, així com el compromís de finançar la part de les obres compreses dins el sector urbanístic han fet possible l'execució dels treballs.

El regidor d’Obra Pública, Enric Daza, ha valorat el projecte, explicat que «les obres eren necessàries  per finalitzar amb la provisionalitat actual, millorant la mobilitat i la seguretat d'aquesta zona d'accés al municipi».

Una de les  rotondes  pròximes al pont s'ubicarà davant del Museu Molí de les Tres Eres, a la cruïlla de l’avinguda Nova Augusta amb l’avinguda Adelaida. A l'altre costat del pont, una rotonda substituirà la senyalització vertical de la cruïlla de l’avinguda Baix  Camp amb el passeig La Salle.

Per altra banda, es realitzarà la urbanització de la  vorera pròxima a la riera i es  desdoblarà  el tram nord de l'avinguda Adelaida, que passarà a ser de  dos carrils. Aquesta actuació permetrà connectar el tram urbanitzat davant del Museu Molí de les Tres Eres i donar continuïtat a l’avinguda Adelaida a partir del carrer Pere Moretó.