Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant obre la preinscripció de l’Escola de Música el 22 de juny

El termini per formalitzar la matrícula s’obrirà entre el 6 i el 10 de juliol
El 22 de juny s'obre la preinscripció | Escola de Música Xavier Barceló

L’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert la preinscripció per als alumnes de nou ingrés pel pròxim curs 2020/21. El període per a realitzar-les s’obrirà el dilluns 22 de juny i romandrà obert fins al dimarts 30 de juny.

El termini per formalitzar la matrícula s’obrirà el mes de juliol, entre els dies 6 i 10. L’escola publicarà en els pròxims dies l'oferta de places i el formulari de preinscripció, que es podran enviar preferentment al correu electrònic del centre, escolademusica@vandellos-hospitalet.cat. En el cas que no sigui possible, es podrà demanar la presentació presencial amb cita prèvia. 

Quinze instruments per tocar i classes de cant, l'oferta de l'Escola

A l’escola es poden aprendre a tocar fins a una quinzena d’instruments, sobretot de vent i corda: el clarinet, la flauta, l’acordió, el saxòfon, el trombó, el bombardí, la trompa, la trompeta, la tuba; el violí, el violoncel, la guitarra clàssica i elèctrica; la percussió i el piano. A més, també es pot cursar cant.

Els grups instrumentals en què es pot participar actualment són els grups d’acordions, de guitarres de percussió i de piano, les bandes infantil i juvenil, les orquestres infantil i juvenil, i el combo i el cor jove.

Preus reduïts per a famílies en situació de vulnerabilitat

Per donar suport a les famílies a les quals la situació econòmica que no els permet educar en la música els seus fills, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant disposa de preus reduïts perquè els nens i nenes empadronats al municipi puguin assistir a l’Escola Municipal de Música. L'aplicació d'aquests preus requerirà l'informe previ dels Serveis Socials del municipi. 

"La decisió de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant sobre les platges per Sant Joan" "Pas endavant de les forces polítiques de Salou per fer front a la crisi de la Covid-19"