L'Ajuntament de Vila-seca obrirà un nou espai web de venda d'entrades aquest Sant Antoni

El consistori està acabant d'enllestir la nova plataforma que servirà per adquirir entrades de forma telemàtica pels actes culturals o de lleure
La nova plataforma web de l'Ajuntament de Vila-seca permetrà adquirir entrades de forma telemàtica.  | CEDIDA

L'Ajuntament de Vila-seca comptarà amb una plataforma pròpia de venda d'entrades. El consistori està enllestint durant aquesta recta final d'any el nou espai web que servirà perquè la ciutadania pugui adquirir entrades pels espectacles, activitats culturals, juvenils o de lleure que organitzi l’ajuntament o els seus patronats.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Primera Festa Major de Sant Antoni amb venda d'entrades 'on-line'

Segons han informat fonts municipals a TarragonaDigital, el disseny d'aquest espai web es troba en un punt molt avançat i la intenció és obrir-lo de cara a la Festa Major d'Hivern de Sant Antoni aquest mateix mes de gener. D'aquesta forma, els vila-secans i vila-secanes no hauran d'anar fins al Patronat de Turisme per comprar les entrades dels concerts i els balls de festa major com es feia fins ara.

Segons diversos estudis, més del 60% de les entrades per a activitats d'oci ja es comercialitzen a través d'internet en l'àmbit estatal. Cal recordar que molts ajuntaments del territori ja compten amb plataformes de venda d'entrades. L'any 2012, l'Ajuntament de Tarragona obria Tàrraco Ticket, un canal de venda propi per a tots els equipaments municipals. Altres ajuntaments més petits, com ara Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, també disposen d'espais web per a la seva programació cultural.

Tot i que el nom del domini encara no ha transcendit, la previsió és que el portal d'entrades de Vila-seca es posi en marxa en pocs dies. La Festa Major d'Hivern serà la prova de foc, però després es mantindrà obert per a l'adquisició de títols amb el dret d'accés per a les activitats que ho requereixin. Per a la creació d'aquest l'espai web, l'Ajuntament ha contractat l'empresa CESC_IT Enginyeria del Sofware amb un pressupost de 12.600 euros.

Itaca Band i Lildami, entre els primers concerts confirmats per Sant Antoni 2020

D'altra banda, el Patronat de Turisme de Vila-seca ja ha donat a conèixer els primers noms que formaran part de la programació de la Festa Major de Sant Antoni 2020. D'aquesta manera, el 17 de gener actuaran al Pavelló d'Esports Itaca Band, Lildami i dj Rayo, mentre que al Circ dels Somnis hi haurà Nit Remember amb Quique Tejada i dj's locals. D'altra banda, els dies 16 i 18 hi haurà ball amb els dj's de Más & Más.

"💰 Llargues cues a l'administració que va vendre el 'Gordo' a Salou" "❗ BONES NOTÍCIES: El RallyRACC se celebrarà el pròxim 2020 a Salou"