Exposen a Salou joies robades en habitatges del Tarragonès i Baix Camp l'any 2006

L'exposició estarà oberta de dilluns a divendres a les dependències de la Guàrdia Civil de Salou
Les joies van ser robades l'any 2006 i recuperades el 2007 | Guàrdia Civil

 

Amb l'objectiu de tornar als seus propietaris les joies que els van ser sostretes durant l'any 2006 en habitatges de les comarques del Tarragonès i Baix Camp, la Guàrdia Civil realitzarà una exposició d'aquestes a les seves dependències de Salou, situades al carrer Ciutat de Reus número 40, de dilluns a divendres.

Rellotges, polseres o collars robats en habitatges

Les joies que s'exposaran a Salou van ser robades l'any 2006 i, posteriorment, confiscades el 2007 quan es va procedir a la detenció els integrants del grup criminal organitzat que es dedicava a cometre robatoris en habitatges i establiments comercials de diverses localitats de la regió de Tarragona.

Totes les joies estaran exposades, però per poder-les demanar, s'haurà de presentar algun document que acrediti la seva pertinència al sol·licitant, una factura, fotografia o qualsevol altre document que pugui validar que la joia és seva, a més de la denúncia del robatori. 

Per poder accedir al mostrari fotogràfic de la Guàrdia Civil, s'ha de concretar una visita amb l'equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Salou en el telèfon 977 384 953.

La Guàrdia Civil exposa joies recuperades que van ser robades en cases tarragonines | Guàrdia civil

 

Rellotges robats en habitatges del Tarragonès i Baix Camp l'any 2006 | Guàrdia Civil

 

Els penjolls seran exposats a Salou | Guàrdia Civil

 

Els interessats hauran de presentar algun document que acrediti la seva pertinència | Guàrdia Civil

 

"🅿 BONES NOTÍCIES: Des de demà es pot aparcar gratis a la zona blava de Salou!" "❗CAMBRILS: Important augment en el rebut de les escombraries"