Abderrahmane Hammou, l'home acusat de matar la seva exparella l'any 2017 a Cambrils.

La defensa de l'assassí de Fadua vol rebaixar el crim a homicidi tot i les 40 ganivetades

L'acusat, Abderrahmane Hammou, va esperar a la seva exparella a casa, va pujar al cotxe i la va cusir a ganivetades | La Fiscalia veu un assassinat amb traïdoria i acarnissament i demana 23 anys de presó

Aquest dilluns ha arrencat el judici contra Abderrahmane Hammou, l'home acusat de matar el passat 25 de juny de 2017 a Fadua, una noia de 30 anys que vivia a Cambrils. Hammou, tal com va acceptar ell mateix davant de la policia el mateix moment dels fets, va clavar 40 ganivetades al cos de la noia a l'interior d'un cotxe al vial entre Cambrils i Salou. Segons va explicar ell, després de saber que la seva exparella havia iniciat una relació sentimental amb un altre home, la va anar a buscar a casa, va pujar al seu cotxe i la va matar. Després es va entregar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Salou.

La defensa vol rebaixar el crim a homicidi

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La Fiscalia demana per ell 23 anys de presó per un delicte d'assassinat amb els agreujants de traïdoria i acarnissament. Una petició a la qual s'han sumat també l'acusació popular, exercida per l'Ajuntament de Cambrils. En el procés no s'hi ha personat l'acusació particular de família, tot i que segons han explicat a TarragonaDigital, també s'haguessin sumat a la petició de prova i de pena que ha fet la Fiscalia. Per la seva banda, però, la defensa d'Abderrahmane Hammou vol que el seu client sigui absolt. Alhora, però, si no s'aconsegueix l'absolució, es demana que es rebaixi la qualificació del delicte a homicidi.

La defensa, exercida pel lletrat Pau Albiac, creu que pot provar que si bé l'acusat va clavar 40 ganivetades contra Fadua, la primera va ser mortal, per tant, no existeix acarnissament que defensa la fiscalia. Albiac creu que el seu client no va planificar ni premeditar l'assassinat de la noia i que va ser un arravatament quan ell va saber que la seva exparella, amb qui havien trencat la relació feia pocs mesos, n'havia iniciat una de nova amb una altra persona. Entre els atenuants que presentarà la defensa en les seves conclusions també hi ha la confessió, tenint en compte que Abderrahmane Hammou va entregar-se a la comissaria de la policia catalana de Salou explicant què havia fet.

La Fiscalia veu clar l'assassinat

En l'escrit d'acusació la Fiscalia deixa clar que Abderrahmane Hammou va presentar-se a casa seva amb la clara intenció de matar a la noia,  portava un ganivet de cuina de grans dimensions i quan va aturar el cotxe li va clavar 40 ganivetades. En les primeres declaracions que s'han fet en aquest judici, a la parella de Fadua en el moment dels fets i a la germana d'ella, ja s'ha pogut desmuntar part de la teoria de la defensa. Abderrahmane Hammou va saber abans del dia dels fets que la noia havia iniciat una nova relació i que l'havia intentat veure diverses vegades per poder parlar amb ella. El judici s'allargarà durant aquesta setmana amb altres testimonis i la declaració de l'acusat.

També et pot interessar