Convoquen quatre places per ser agent de la Policia Local de Salou

Els interessats tenen fins al 20 de desembre per presentar les sol·licituds i optar a les places del cos policial
La Policia Local de Salou contractarà quatre agents   | TarragonaDigital

 

L'Ajuntament de Salou ha obert el termini per a contractar quatre agents de la Policia Local. Aquestes noves places se seleccionaran a través del sistema de concurs oposició, el qual comptarà amb un curs selectiu i un període de pràctiques al cos policial del municipi de la Costa Daurada. Totes les persones interessades tenen temps fins al 20 de desembre per presentar les  sol·licituds.

Obren quatre places per a la Policia Local de Salou

Mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure, l'Ajuntament de Salou ha obert el termini per a contractar quatre agents de la Policia Local. En aquest sentit, la selecció es realitzarà pel sistema de concurs oposició, el qual consisteix en la superació de les proves corresponents, inclosos el curs selectiu i el període de pràctiques i en la valoració de determinades condicions de formació, nivell d'experiència relacionats amb la tasca policial.

El regidor de Seguretat i Mobilitat, David Gonzàlez, ha explicat que «amb aquest nou concurs-oposició reforcem el cos de la Policia Local per tal de seguir millorant l'eficàcia del nostre sistema de seguretat durant tot l'any i per poder continuar oferint un servei de qualitat en temporada alta». 

La selecció de les quatre places constarà de dues fasesLa primera consistirà en la fase d'oposició, la qual constarà d'una prova de coneixements de la llengua catalana equivalent al nivell B2 de la Junta Permanent del Català, una prova cultural, una altra d'aptitud física, una prova pràctica en scooter o moto de cilindrada no superior a 125cc, una bateria de tests psicotècnics, i finalment una prova que consistirà en la redacció sobre un tema d'actualitat social, cultural i/o política. A més, hi haurà una prova voluntària, on es posaran en pràctica els coneixements dels idiomes que els aspirants hagin assenyalat en les seves instàncies.  La segona part de la prova serà la fase de concurs, on els aspirants hauran d'aportar tota la documentació de mèrits i els que hagin superat les dues fases, realitzaran una revisió mèdica. 

Els aspirants tenen fins al 20 de desembre per presentar les sol·licituds | Cedida

 

L'òrgan de selecció farà pública la puntuació final del procés selectiu al Tauler d'Edictes i la plana web de l'Ajuntament de Salou i no es podran declarar aprovats més aspirants que les places convocades. En aquest sentit, les millors qualificacions del concurs-oposició, seran els aprovats. Els candidats que siguin triats, realitzaran un curs selectiu i hauran de passar un període posterior de pràctiques de sis mesos al cos de la Policia Local de l'Ajuntament de Salou. Un cop superat aquest curs, l'aspirant serà nomenat funcionari en pràctiques durant un any.

Els aspirants poden presentar la sol·licitud fins al 20 de desembre

Els aspirants poden trobar les bases específiques per la plaça a les bases específiques publicades al BOPT i al Tauler d'edictes de l'oficina virtual de la Corporació, on trobaran els documents necessaris per participar, la manera i el lloc de presentar les sol·licituds. A més, també podran presentar la documentació de forma virtual, a través de l'oficina virtual, facilitant-ne així els tràmits. També està a disposició dels aspirants el temari del concurs-oposició al BOPT.

"ÚLTIMA HORA: Els CDR obren peatges de l'AP-7" "VÍDEO: Així es construeix l’espectacular Pessebre de Sorra de la Pineda"