Imatge de La Curiosa x Andrea Cirotto

La FiM de Vila-seca presenta el cartell per dies i la programació professional

El programa professional tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig

La FiM Vila-seca reneix aquest 2021 com a esdeveniment professional amb vocació de servei al sector. Després de presentar la programació artística de la seva edició de retorn, integrada per 34 propostes de música emergent i d’espectacles de música familiar, la FiM Vila-seca  dona a conèixer la programació per dies, així com els continguts del programa professional.

Amb l’objectiu de dinamitzar el mercat de la música en directe, facilitar la feina dels professionals i millorar les oportunitats turístiques i comercials de grups i companyies, la FiM ofereix un programa d’activitats professionals en format híbrid, virtual i presencial, per respondre a les limitacions, però també a les oportunitats que ens ofereix la situació sanitària.

Imatge de La Curiosa x Andrea Cirotto
Consulta la programació per dies al web de la FiM Vila-Seca | FiM

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Durant els dies 7, 8 i 9 de maig, la FiM Vila-seca comptarà amb 6 espais de programació: el Castell de Vila-seca com a epicentre de l'activitat professional i musical, i altres espais interiors i exteriors com el Parc de la Formiga, l'Auditori Josep Carreras i el Teatre El Centru. 

En aquests espais es duran a terme les diferents activitats que contempla el programa, com són els pitchings, speed meetings, una taula rodona, presentacions i mentories express en format  virtual  i showcases i presentacions de projectes i novetats de manera presencial.

Tant l’acreditació professional a la FiM Vila-seca com les entrades als espectacles familiars i als concerts de música emergent seran  gratuïtes amb una reserva prèvia de localitats a través del web de la FiM Vila-seca, que s’obrirà el 29 d’abril.

Consulta ara la programació per dies i no et perdis cap de les activitats de la FiM 2021!