Fuig després d'atropellar un vianant a Cambrils

Un home va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'Hospital Antoni de Gimbernat del municipi
Un conductor s'escapa després d'atropellar un vianant a Cambrils | Facebook / Guti Gutierrez Mir

 

Durant la tarda d'aquest dilluns, un home va ser atropellat al pont nou de l'antiga N-340 a Cambrils. El conductor del vehicle no es va aturar per atendre el ferit i va fugir del lloc dels fets. Fins al lloc de l'incident van anar la Policia Local del municipi, a més del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van ser els encarregats de traslladar l'home fins a l'Hospital Antoni Gimbernat de Cambrils amb un pronòstic de ferit lleu. Amb l'ajuda dels testimonis, estan buscant l'autor de l'atropellament.

 

Atropella un home i fuig a Cambrils

Als voltants de les set de la tarda d'aquest passat dilluns, 12 de novembre, un home de 68 anys i veí de Cambrils, va ser atropellat per un vehicle al pont nou de l'antiga N-340, del municipi de la Costa Daurada, concretament, a la cruïlla de l'avinguda Adelaida amb Nova Augusta. El senyor que va rebre el cop del turisme va caure a terra i es va marejar.

 

D'altra banda, el conductor no es va aturar per saber l'estat de la víctima, i es va escapar dels llocs dels fets. Els testimonis que hi havia a prop del lloc de l'accident van alertar al servei d'emergències de l'atropellament. Fins al lloc de l'incident es van apropar la Policia Local de Cambrils i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques. En aquest sentit, van traslladar a l'home que va sofrir l'accident fins a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat amb un pronòstic de ferit lleu, per realitzar una exploració.

 

La Policia Local ha obert una investigació per trobar el cotxe que va atropellar el veí de Cambrils amb la informació rebuda pels diferents testimonis que hi havia a la zona de l'atropellament durant la tarda d'aquest passat dilluns.