GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un gos potencialment perillós li causa ferides greus a un altre a Cambrils

El gos de raça Stafford no portava morrió i tampoc estava censat en el registre municipal
Imatge d'un gos Stafford, raça de l'animal que va atacar a l'altre gos a Cambrils | TarragonaDigital.com

 

A Cambrils, la tarda tranquil·la de diumenge 11 d'agost es va trencar a la zona del centre del municipi quan dos gossos es van enfrontar i un d'ells va acabar ferit greu. Un gos considerat de raça perillosa va atacar a un altre de dimensions més petites a la terrassa del bar Las Cadenas, al passeig d'Albert de Cambrils.

 

Un gos potencialment perillós ataca un altre a Cambrils

Els fets van tenir lloc poc abans de les tres de la tarda quan un gos de raça Stafford es va encarar amb un altre provocant-li ferides greus. La persona responsable del gos Stafford va poder separar als dos animals de la baralla i els responsables del bar van trucar a la Policia Local de Cambrils per calmar la situació.

 

Els agents van intervenir entre les dues parts, ja que el propietari del gos que va acabar ferit estava en estat de xoc. En el moment de la comprovació de les dades els agents van descobrir que el gos de raça perillosa estava en nom d'una dona i per tant qui el passejava era la parella .

 

Aquest animal no estava censat en el registre municipal, fet que agreuja la situació perquè es tracta d'una raça considerada potencialment perillosa. Encara que aquest gos tenia inserida la identificació digital, en el moment dels fets no duia el morrió posat i com que no estava censat no podia sortir al carrer.

 

La Policia Local va aixecar una denúncia

Finalment, i donades les faltes la policia de Cambrils va aixecar una denúncia per no complir l'ordenança municipal, la que el gos no portava el morrió pel carrer, la parella de la propietària no tenia llicència per passejar-lo i a més el gos no estava sensat en el registre municipal d'animals.

 

També et pot interessar: