L'Hospitalet de l'Infant tanca la meitat dels accessos al municipi mentre duri el confinament

La Policia Local havia detectat un increment de la mobilitat i de persones que anaven a les segones residències
L'Hospitalet de l'Infant tanca la meitat dels accessos al municipi mentre duri el confinament | Cedida.

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha decidit tancar dos dels quatre punts d'accés que hi ha al nucli de l'Hospitalet de l'Infant. En concret la cruïlla de la Via Augusta amb l'N-340, i l'accés a la Via Augusta per l'Alcantarilla Gran. La mesura s'aplicarà mentre duri el confinament per l'estat d'alarma perquè, segons ha informat el consistori, entre el 30 de març i el 5 d'abril la Policia Local va detectar «un augment de la mobilitat en els controls preventius i per evitar que per Setmana Santa les persones que no viuen al municipi es desplacin a les seves segones residències».

Per tancar els dos punts s'han instal·lat tanques metàl·liques de protecció, cons de trànsit, balises lluminoses i senyals de trànsit. Segons ha apuntat el consistori, des de l'inici de l'estat d'alarma, la Policia Local ha aixecat 43 actes per infracció de les normes de confinament.

Passejar el gos a màxim 200 metres del domicili

A banda, l'Ajuntament ha aprovat mesures per regular les passejades dels animals. A partir d'ara només podrà a treure a passejar l'animal una persona, hauran de ser curtes i no més enllà de 200 metres del domicili, i no es podrà tenir contacte amb altres persones i animals. «La Policia Local ha observat que hi ha ciutadans que passegen amb mascotes de manera poc segura i abusant del permís de mobilitat», han explicat.

"📸IMATGES: L'exèrcit intervé a la residència de Vila-seca per desinfectar-la" "💻 La nova proposta de l'Ajuntament de Mont-roig perquè els veïns parlin amb l'alcalde"