Tot a punt per la inauguració de la Fira Marítima Costa Daurada

La fira se celebra els dies 3, 4 i 5 de maig al municipi de Cambrils
La Fira Marítima Costa Daurada a Cambrils compta amb diverses novetats | Josep Martí
 

Aquest divendres, dia 3 de maig, es dóna el tret de sortida a la Fira Marítima Costa Daurada, a Cambrils. A les 17.00 hores de la tarda, davant de l'Edifici Social del Club Nàutic de Cambrils (CNCB), se celebrarà la inauguració oficial a càrrec d'Isidre Gavín, secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. Les autoritats i regidors del consistori realitzaran diversos parlaments i, posteriorment, recorreran la fira saludant a tots els expositors que hi formen part. 

Vintenes d'expositors romandran al passeig marítim del municipi, oferint un ampli ventall d'activitats nàutiques perquè tots els interessats puguin gaudir i endinsar-se en un món que, per a molts, encara és desconegut. A més, també podreu gaudir de nombroses xerrades i esports adreçats a tots els públics, de manera que tan petits com grans puguin experimentar unes jornades d'allò més marítimes.

Tan petits com grans podran gaudir de les activitats de la fira | Josep Martí
 

Un fil conductor carregat de consciència social

Enguany, la Fira Marítima Costa Daurada es basa en la sostenibilitat, el reciclatge i el medi ambient per a desenvolupar les diverses activitats immerses al programa. En un context actual en el qual els residus estan «atacant» el medi ambient de manera ràpida i agressiva, s'ha considerat de vital importància realitzar xerrades i tallers que apuntin a la conscienciació sobre la prioritat de tenir una actitud de respecte pel mar i pel medi en general. 

El secretari general d'ANEM, Carlos Sanlorenzo, o Mario Vizcarro, secretari de la Federació Catalana de Confraries de Pescadors, realitzaran xerrades sobre la sostenibilitat per tal de presentar els diversos reptes de futur socials que s'han d'assolir en els pròxims anys. 

Una novetat d'allò més gastronòmica

El CNCB oferirà un Menú Especial de la Fira, a càrrec del responsable del seu restaurant, el xef Xavier Fernàndez. L'acció neix de la idea d'oferir una proposta culinària que, de la mateixa manera que la Fira Marítima Costa Daurada, sigui exclusiva d'aquests dies. Així doncs, tots aquells que s'animin a tastar-lo, gaudiran de sis plats elaborats amb productes de primera qualitat propis del territori.

També et pot interessar: 

"ALERTA: Tornen a robar en una casa de Vilafortuny" "CONDEMNAT: Emborratxa i viola una noia amb discapacitat a Salou"