L'incendi d'una rentadora activa cinc dotacions dels Bombers a Cambrils

El foc s'ha declarat en els baixos del número 27 del passeig de Sant Joan Baptista de la Salle
L'incendi s'ha declarat en els baixos del número 27 del passeig de la Salle. | Cristina Culebras

 

Un incendi s'ha declarat aquest dijous, 5 de setembre, en un edifici del passeig de Sant Joan Baptista de la Salle, a Cambrils. L'avís l'han donat uns veïns a les 15.41 hores en alertar que sortia fum dels baixos del número 27 d'aquesta cèntrica via. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Fins al lloc, s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, que han comprovat que el foc l'havia generat una rentadora que estava cremant en un dels patis interiors de l'immoble. Després de controlar el foc, els bombers han inspeccionat l'edifici i les escales i han comprovat que les flames no han afectat cap zona més.

Tot i que el fum ha entrat en alguns habitatges del bloc que tenien les finestres obertes, no s'ha hagut de lamentar cap intoxicat ni ferit i tampoc ha calgut evacuar els veïns. La columna de fum i l'olor de cremat ha generat gran expectació a la zona, però l'incident ha quedat ràpidament controlat pels bombers.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"⛔ VILA-SECA: Els patinets només podran circular per carrils bici i voreres" "📹 VÍDEO BRUTAL: Es fa viral un noi 'caçant' al vol un mòbil al Shambhala!"